Savjet

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
genius
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 16, 2008 12:01 pm

Savjet

Post od genius »

Moje pitanje bi bilo vezano za porostatu.Naime duze vrijeme pri mokrenju treba mi mozda 10-15ak,sekundi da zapocnem mokrenje,s tim sto naravno kad imam jacu potrebu za mokrenjem posle npr popijenih 1-1i po l soka il sl. taj period je kraci.Mokrenje je relativno cesto.Znaci mozda na svakih dva i po,tri sata.Mada ponekad kad ne mislim o tome,a mislim dosta cesto jer sam se moram priznati opteretio s tim,moze da bude i na vecim vremenskim periodima,nekad mogu da ne mokrim i po 4,5 sati kad ne razmisljam o tome.Takodje i sto se tupog bola u predjelu prostate tice,kad razmisljam o tome cini mi se kad da ga pomalo osjecam,kad ne razmisljam o tome nemam osjecaj tupog bola uopste.To je do psihe vjerovatno.
Sto se tice mlaza mokrace on je skroz normalan,nije oslabljen,mokrenje ima luk.Radio sam analizu mokrace i sve je u najboljem redu.U zadnje vrijeme imam osjecaj kao da me na sekund,dva, blago zaboli predio gdje su bubrezi,mada taj bol daleko od toga da je konstantan i vrlo je blag,i nije uvjek na istom mjestu,nije tup al vrlo blag.E da imam 20 godina.Potencije se skroz ok.
Molio bih vas za dobronamjerni savjet.Unaprijed hlava.
genius
Novi član
Novi član

Post od genius »

Zaboravih da dodam sto se nocnog mokrenja tice,ono je jednom u toku noci i to uglavnom kad me probudi neko ili nesto i to je to,nekad ga i nemam uopste,sve zavisi naravno od kolicine tecnosti koju popijem prije spavanja.
genius
Novi član
Novi član

Post od genius »

??
Odgovori