Podrska kod dijete

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
cemi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 13, 2007 9:07 pm

Podrska kod dijete

Post od cemi »

Pre pet dana sam pocela sa rigoroznom Atkinsonovom dijetom,Ne ide mi lose skinula sam bas onako kako kazu 5 kg. Nisam mnogo ni gladna ali sam strasno nervozna.Ima li neko ko je takodje skoro poceo dijetu bar da se izjadamo jedno drugome i da budemo podrska jedni drugima? Kod mene u kuci su svi mrsavi i strasno me nerviraju jer non stop grickaju neke slatkise i zbog toga se osecam jos gore!
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Za 5 dana si smrlasa 5 kilograma? :o :o :o Jao jao soka za organizam :roll:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Kada nastavis da se hranis kao i ranije vratices sve kilograme plus 1 vise i to za mnogo krace vreme nego sto si ih skinula.Zao mi je ali ovde ti ne mogu dati podrsku jer unistavas svoje zdravlje,pa postoje bolji nacini za skidanje kg.
Mary Poppins
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 13, 2007 4:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Mary Poppins »

martat napisao:Kada nastavis da se hranis kao i ranije vratices sve kilograme plus 1 vise i to za mnogo krace vreme nego sto si ih skinula.Zao mi je ali ovde ti ne mogu dati podrsku jer unistavas svoje zdravlje,pa postoje bolji nacini za skidanje kg.
potpuno se slazem!
Padmé
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 9:17 am

Post od Padmé »

Ja drzim dijetu preko 100 ( sto) dana, pocela sam 27. 9. 2007.
Predhodno sam bila u Savetovalistu za ishranu i oni su mi je propisali.
Po mom racunu skinula sam 14 kg, ali podeli to sa brojem nedelja, pa vidi koliko je to nedeljno.
Nisam gladna, nisam nervozna. :D
Trebalo je da idem na kontrolu iz Nove godine, ali izgleda da su oni spojili praznike, pa cu za 3 dana na dalje konsultacije.
I tebi savetujem da lepo odes kod lekara da ti da dijetu prema tvojim nalazim krvi i urina.
Nije vazna brzina, sto kazu sve ce da ti se vrati, nego da se kg. skinu, a najvaznije je kako se posle hraniti da ti se kilaza ne vrati.
Nemoj da se zezas sa zdravljem, lekari - nutricionisti ne postoje tek tako.
Gledala sam tvoj profil, nigde ne pise da si iz Beograda, ako jesi procitaj ovo :
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=15528
Ako si iz nekog drugog mesta, sigurno i tamo ima lekar. :wink:
Odgovori