Urasle dlake
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Urasle dlake
Kako mogu da sredim kozu na butinama nakom upale korena dlake? Naime, ima puno sitnih crvenih tackica koje su u ravni koze, meni lice ne neke flekice, i puno uraslih dlaka koje se naravno i uzrok upale. Inace Imam 25 godina, isla sam na depileciju i to skoro uvek toplim voskom oko 4-5 godina i po prvi put je do upale doslo pre nekih godinu dana i taj problem jos uvek imam. Probala sam da ne idem neko vreme uopste na depilaciju ali nikakvih promena nije bilo. U apoteci su mi pravili nesto kao neko krecno mleko na bazi chloramphenicol-a, zatim nesto sa eritromicinom, stanicid mast i nista.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U poslednje vreme se preporucuju Tendskin ima ga u apotekama ili Easy Care uvozi ga LDL kao preparat LDL formule Zmaj Jovina 32 ili je resenje trajna epilacija
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Easy care je oko 2500 din za 200 ml a za Tend skin ne znam, ali pitajte na tel 0113239110 moglo bi se desiti da u endermoloskom centru LPG znaju jer sam kod njih videla prospekt
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Urasle dlake
A šta piše u uputstvu uz preparat? Koliko je vremena potrebno da bi se video efekat?
Na samom preparatu pise da se maze dnevno dok se regij ane ocisti, a kasniej samo nakon depilacije. Medjutim, ja sam bila na njihovom sajtu i tamo pise da su rezultati odmah primetni i da se vec nakon 7 dana redovne upotrebe upala povlaci.
Inace, kod mene se evo posle vise od dve nedelje redovne upotrebe rezultati ne vide. Ne znam vise cime da probam da sredim kozu.
Inace, kod mene se evo posle vise od dve nedelje redovne upotrebe rezultati ne vide. Ne znam vise cime da probam da sredim kozu.
-
- Saradnik
Mozda, ali ja vec gubim nadu. Znam da ga mnogi hvala, ali ja sam ocigledno kao i uvek baksuz tako da samo kod mene ne deluje ono sto kod ostalih daje odlicne rezultate.
Bilo kako bilo, nastavicu da ga mazem pa cu videti sta ce biti.
Mislila sam da ne sad u utorak, vec u sledeci dodjem kod vas na pregled, najvise zbog problema sa bubuljicama po ledjiam i dekolteu, pa cete taman moci i da vidite ovo na nogama. Interesuje me da li nije kasno da se javim da zakazem pregled sledeci ponedeljek tj. svega dan ranije?
Pozdrav
Bilo kako bilo, nastavicu da ga mazem pa cu videti sta ce biti.
Mislila sam da ne sad u utorak, vec u sledeci dodjem kod vas na pregled, najvise zbog problema sa bubuljicama po ledjiam i dekolteu, pa cete taman moci i da vidite ovo na nogama. Interesuje me da li nije kasno da se javim da zakazem pregled sledeci ponedeljek tj. svega dan ranije?
Pozdrav
-
- Saradnik