Postovani,
Prvo cu da se izvinim za moj jezik jer mi srpski nije materin, ali ipak cu poskusati da uradim ovo najbolje sto zanm.
Imam jedno pitanje koj se odnosi licno na mene, a to je: Sto bi moglo biti?
Evo simptome:
Pre neke dve nedelj osetio sam neki tivak bol i donjem delu stomaka (3-4 cm ispod pupaka pa levo) i to sam zanemario jer je prestalo po koje vreme. Ali jutros, na isto to mesto pojavili su se priodicni bolove (na 2-3 sekunde) koj su bile zaista jake i koje posle pola sata su prestale. U toku dana nije bolo takvih bolova ali je bio osecaj koa da me nesto boli na to isto mesto.
Moli bih za savet sta da proverim, na kakvom specijalistu da odem? Sta bi tu moglo da bude?
Ovaj sam topik postavio na Urologija jer imam neki osecaj da je ovaj problem vezan urinarnim organima. \ps. Nemam poseban neki problem pri mokrenjem, malo nest cesce nego obicno, nema problemu sa stolicom.
Unapred hvala.
Pozdrav
Cudan bol
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 1:09 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moram ti priznati da je lokalizacija nespecificna a ipak je i malo podataka da bi se na nesto moglo posumnjati pa ti predlazem da odes kod tebi najblizeg lekara,moze i opste prakse.Nadam se da ce tokom uzimanja anamneze i fizikalnog pregleda taj lekar imati ideju sta bi to moglo biti ili te uputiti na neko dodatno ispitivanje.
Mislim da je tako bolje nego da sad na prazno namisljamo sta bi moglo biti!
Pozdrav i srecno!
Mislim da je tako bolje nego da sad na prazno namisljamo sta bi moglo biti!
Pozdrav i srecno!
Sapienti sat!