U vezi kondiloma

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
zanet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2005 11:58 am

U vezi kondiloma

Post od zanet »

Zanima me koliko odprilike kosta spaljivanje kondiloma u privatnim ordinacijama i da li boli?UNAPRED HVALA!!!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Vec sam ti rekao da ne boli, osecaj je neprijatan ali ne boli. Ja sam za svoju devojku platio 170e. Laser varijanta.
trudnjaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od trudnjaca »

Moj suprug je skidanje kondiloma platio 6.000 din (spaljivanje EKT). Inace, cene su od 50- 200evra... zavisi gde... on je iso u Nis.
trudnjaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od trudnjaca »

p.s. ne boli, posto si pod anestezijom, samo znam da se vratio kuci s crnim rupama (spaljena koza u kombinaciji s udubljenjima-divan prizor)! :lol:
zanet
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2005 11:58 am

Post od zanet »

Hvala ljudi!
milkodeus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 1:28 am

Post od milkodeus »

Da li neko zna koliko je posle uklanjanja kondiloma zabanjeno imati odnose?
Ja sam ih konkretno uklonio podophyllotoxinom, imao kontrolu ali zaboravio da pitam :-?

Hvala
Korisnikov avatar
kladik
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 2:18 am
Kontakt:

Re: U vezi kondiloma

Post od kladik »

Cena uklanjanja kondiloma u privatnim ordinacijama zavisi od metode (krioterapija, elektrokoagulacija, laser), broja i veličine promena, kao i grada i same klinike. U praksi, to najčešće može biti od nekoliko hiljada do nekoliko desetina hiljada dinara po tretmanu, a ponekad je potrebno više seansi ako su kondilomi rasprostranjeni.

Što se bola tiče, procedura se obično radi uz lokalnu anesteziju ili uz primenu anestetske kreme, pa je sam zahvat uglavnom podnošljiv. Tokom intervencije može se osećati blago peckanje ili nelagodnost, dok je posle zahvata moguće blago peckanje, crvenilo ili osetljivost nekoliko dana, u zavisnosti od metode i regije koja se tretira.

Najvažnije je da se kondilomi uklone i da se nakon toga prate kontrole, jer HPV infekcija može da se ponovi bez obzira na metodu uklanjanja.
🌿 Nisam influenser, ali ponekad imam dobre preporuke 😊
Odgovori