Masna koza
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Masna koza
54 Godine imam i od svoje 15 godine se borim protiv masne koze mitisera crnih belih, doduse nemam vise bubuljica ali veliki oziljci prosirene pore beli mitiseri su prisutni godinama.Roakutan mi nista nije pomogao hemijski piling takodje CELEX C svi moguci vitamini i minerali kozmeticari pilinzi i da nenabrajam sve sta sam pokusala!!!
Dali neko uopste moze da pomogne toj vrsti problema i dali ce ikada neko nekada pronaci pravi lek!

Neznam verujte sve sam moguce probala, oziljci me toliko ne iritiraju koliko ovi zuti mitiseri koji su stalno prisutni bez obzira na tretmane .Jedino krema dercome activ se pokazla do sada najefikasnija ali mitiseri su i dalje prisutni.Dali mozda znate koliko kosta taj tretman sto ste mi preporucili? Dali moze da se radi leti mislim zbog sunca.
Veliko hvala na odgovoru!
Veliko hvala na odgovoru!
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dercom active je super proizvod, uglavnom ga preporucujemo muskarcima prtiv bora. Moze se kombinovati sa komedolitickim uljm brenda RVB u salonu i ne previse agresivnim higijenskim tretmanom masne koze u kozmetickom salonu
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
dercome activ
oprostite nisam razumela sa cime mogu jos mazati lice u kombinacii sa derome activ unapred hvala
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Komedoni
Ja bih na Vašem mestu uradio par tretmana enzimima uz obavezno ručno odstranjivanje mitesera. Na jesen dolaze u obzir voćne kiseline po Muradu, čiji su efekti vidljivi i višestruki.
Jedan tretman enzimi+čišćenje košta oko 2.500,00 din. Vama bi bilo dovoljno da uradite 3 tretmana ili da odete na tretman laserom, kao što je rekla dr Gorana.
Jedan tretman enzimi+čišćenje košta oko 2.500,00 din. Vama bi bilo dovoljno da uradite 3 tretmana ili da odete na tretman laserom, kao što je rekla dr Gorana.
Re: Komedoni
Dali je moguce uraditi tretman anzimima u letnjem periodu,zivim u inostranstvu pa sam mislila kada dodjem za Beograd u avgustu da to uradim zahvalna na odgovorumr ph. Silvio napisao:Ja bih na Vašem mestu uradio par tretmana enzimima uz obavezno ručno odstranjivanje mitesera. Na jesen dolaze u obzir voćne kiseline po Muradu, čiji su efekti vidljivi i višestruki.
-
- Saradnik
Masna koža
Enzimi mogu i leti. Mogu Vam preporučiti salon gde će Vam to uraditi vrlo profesionalno.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 9:15 pm
Masna koža
Ja sam probao voćne kiseline i lice mi je bilo sjajno! Sada radi održavanja prelazim na enzime do jeseni.
Re: Masna koža
Pa vi ste fantasticni molim vas napisite mi adresu tog salon i broj telefona da zakazem vreme idem za Beograd 14 avfusta pa bih to iskoristila dok sam dole diiivno! hvala na odgovoru!mr ph. Silvio napisao:Enzimi mogu i leti. Mogu Vam preporučiti salon gde će Vam to uraditi vrlo profesionalno.
-
- Saradnik
Masna koža
Možete tražiti Anu. Telefon je 011/318-27-37.
Re: Masna koža
Mnogo vam hvala vec u ponedeljak cu je nazvati da vidim dali moze da mi zakaze za avgustmr ph. Silvio napisao:Možete tražiti Anu. Telefon je 011/318-27-37.
-
- Saradnik
-
- Saradnik
Čajno drvce
Napraviću Vam gel sa čajnim drvcetom, to će sigurno smanjiti izlučivanje loja!