Mladezi

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
bbojana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 05, 2008 9:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Mladezi

Post od bbojana »

Da li postoji neko sredstvo za sprecavanje rasta novih mladeza?
Mladeze imam po licu ( ne nesto preteano ali u odnosu na druge, dosta), ledjima, i po rukama. Nemojte da mislite da sam prepuna ali ih imam dosta. Kada sam bila ove godine na letovanju izaslo mi je 4-5 novih. Cak mi se desi da i kada mi izadje bubuljica, ako je diram na tom mestu se pojavi fleka koja malo potamni i postane takoreci mladez. Ne smetaju mi ali polako pocinje da me nervira.
Stari mladezi mi ne rasti niti menjaju boju.
Unapred hvala
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Po mogucstvu se ne izlagati suncu i ne ici u solarijum. Isto tako vrlo visoka zastita protiv sunca (SPF 30 npr) PREKO CELE GODINE. To je jedino sto ja znam da moze malo da pomogne, mada je to genetski predodredjeno i ne moze mnogo da se uradi tim povodom.
alhemicar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 17, 2006 6:18 pm

Post od alhemicar »

Ja licno imam samo tri mladeza od rodjenja koji su prepoznatljivi u mojoj familiji (mislim na isto mesto etc)... Ovi ostali su mi poizlazili od sunca... Inace jer mladez moze da nestane sam po sebi?
La la la la
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Ne znam za spontano povlacenje mladeza, mislim da se samo povlace neke druge promene na kozi, a ne mladezi. Meni se, nazalost, samo pojavljuju :cry:
Odgovori