Bojim se..HELP!!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Bojim se..HELP!!!!
Osoba sam koja nema previse samopuzdanja i mislim da je to veliki minus kod mene kao osobe..imam 17 i pol godina i imam problematicnu kozu..dobro ne puno..uvijek dramatiiram al na obrazima samo imam akne,,ponekad nestanu povuku se..al evo npr jutros kad sam se probudila pala sam u komu..(mozda je kriva silna cokolada,i hrana i pice oko ovih praznika) al stvarno se bojim za svoje lice..jer zelim da izgleda perfektno..help meeee pipll 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U takvom slucaju ne treba traziti savet na forumu, kod dermatologa na pregled, sada si u problematicnim godinama, ne bi zelela da ti ostanu
oziljci ili bilo kakve posledice.
Niko od nas ne zna koja je vrsta akni, cime su izazvane, da ne postoji neki ginekoloski problem.... Zato se treba obratiti dermatologu.
Pozz
oziljci ili bilo kakve posledice.
Niko od nas ne zna koja je vrsta akni, cime su izazvane, da ne postoji neki ginekoloski problem.... Zato se treba obratiti dermatologu.
Pozz
Re: Bojim se..HELP!!!!
hvalaBiba__ napisao:Osoba sam koja nema previse samopuzdanja i mislim da je to veliki minus kod mene kao osobe..imam 17 i pol godina i imam problematicnu kozu..dobro ne puno..uvijek dramatiiram al na obrazima samo imam akne,,ponekad nestanu povuku se..al evo npr jutros kad sam se probudila pala sam u komu..(mozda je kriva silna cokolada,i hrana i pice oko ovih praznika) al stvarno se bojim za svoje lice..jer zelim da izgleda perfektno..help meeee pipll

Odmah kod dermatologa i glavu gore.Sa terapijom koja je danas dostupna oziljci od akni jednostavno nisu dozvoljeni.Antibiotici,benzoil peroxid,azaleicna kiselina u vidu lokalne iili sistemske terapije su vrlo efikasni ali potreban je dermatoloski pregled zbog odredjivanja tipa akni i adekvatne terapije.