Problem-pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
strahimir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 28, 2005 12:59 am

Problem-pomoc

Post od strahimir »

Naime na penisu-pri dnu imam dosta pristica-koji nisu pristici nego izgledaju tako.Pri pokusaju istiskivanja izade nes bijelo ali pristici se ne micu.A nemoze ih se do kraja istisnut.E sad oni ne bole,ne svrbe i da ih ne vidim nebi ni znao da postoje.Ali su tu i to me zivcira.Da li je to nes sa lojnicama ili sta.Izgledaju ko potkozni pristici.Na pritisak imam osjecaj ko da mije neki kamencic pod kozom.Sta je to.Pomoc molim.Hvala.
strahimir
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 28, 2005 12:59 am

Post od strahimir »

E da imam ih i na testisima odmah na dlaci-odnosno gdje dlaka izrasta(znaci izgleda kao da dlaka iz tog izlazi).Vec ih jako dugo imam (mozd 2 god a mozda i cijeli zivot jer prije kad sam bio mulac nisam iso za tim) ali nisam znao sta je i dalje neznam a bed mi je pitat.Jesu to mozda zacepljene znojnice ili lojnice ili sta.Je to opasno?Je se to moze nekako uklonit(najrade bi ig odrezo skalperom kolko me zivciraju kad igh vidim).Ozbiljno-pomoc.
Hektor_bgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 1:09 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Hektor_bgd »

Najbolje bi bilo da ovo pitanje postavis na forumu dermatovenerologije. Upotrebi opciju "trazi",cini mi se da je neko nesto slicno pitao.
Da ne bi ponavljao sacekaj mozda ce administrator pomeriti ovo pitanje!
Sapienti sat!
Odgovori