Često mokrenje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
metroza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2026 7:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Često mokrenje

Post od metroza »

Prije svega pozdrav svima
Imam problem sa mokrenjem,koji se odvija već duže vrijeme i počinje mi predstavljati ogroman problem.Precesto mokrim ali baš često,to traje oko godinu dana možda malo manje i stvarno mi predstavlja problem.Urin je proziran nimalo žut,i može mi se desiti jak nagon a da izadje jako malo.Prije mjesec dana sam prvi put otisao kod urologa i propisane su mi tablete Nifuran koje su malo pomagale,urin je postao žuči a nagon manji postajao ali ništa specijalno.Otisao sam prije sedmicu dana možda opet i date su mi nove tablete a to su Bactrim.Od njih kao da mi je mnogo gore,više puta idem da mokrim bukvalno 2 puta za sat vremena.Ne pijem alkohol od kako sam počeo sa terapijom nikako (a prije terapije kada npr popijem jedno pivo mogao sam od njega samo 10 puta ić u roku od sat dva),ne pijem gazirano,ne pijem energetska samo vodu ili neki domaći sok kad moram kad odem negdje. :-?
Odgovori