Hyseke

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Hyseke

Post od mirja »

Dali neko moze da mi kaze gde se nabavlja APAISAC i HYSEKE? Vidim u forumu se dosta govori o tome a neznam kako da nabavim.Inace zivim u inostranstvu dali mogu preko neta da kupim
Hvala na odgovoru.
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Uriage

Post od mr ph. Silvio »

Uriage kozmetike nema u mnogim zapadnim zemljama, a zašto ne znam, i ja se čudim? :roll:
Da li neko može da Vam kupi u Beogradu pa da pošalje?
SARAH
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 06, 2004 2:00 am

Post od SARAH »

Ja se nalazim u inostranstvu (Evropa) i ovde je Uriage itekako popularan,narucito svi kupuju njiihovu termalnu vodu,sve se narucuje iz francuske i bolje apoteke imaju njihov brend!

Ako zivite van Evrope onda pokusajte preko interneta da ga narucite!

Pozdrav
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

uriage

Post od mirja »

SARAH napisao:Ja se nalazim u inostranstvu (Evropa) i ovde je Uriage itekako popularan,narucito svi kupuju njiihovu termalnu vodu,sve se narucuje iz francuske i bolje apoteke imaju njihov brend!

Ako zivite van Evrope onda pokusajte preko interneta da ga narucite!

Pozdrav
ZIVIM U ZEMLJI KOJA JE NAVODNO U EVROPI ALI JE van svih evropskih pravila ovde se nista nemoze uzeti bez recepta pa bih vas zamolila da mi posaljete link preko kojeg bih mogla da kupim
unapred zahvalna
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

Uriage je kozmetika i može bez recepta.
Odgovori