Hvala na odgovoru.
Pa i moje misljenje je da je dr. "genije" sa svojim izjavam zato sam i napisao ovde skoro od reci do reci sta je rekao, cisto da vide ljudi na kakve sve dr. moze da se naleti.
A inace moja devojka bas nema srce sa dr. pre skoro 3 meseca joj je spec. sportske medicine u studentskoj poliklinici samo na osnovu RTG snimka rekao da verovatno ima tumor ili neku cistu na kostima, kao ne zna tacno ali je gotovo siguran da je nesto od toga i dao joj uput za klinicki, prestravio ju je iako je znao da je na tom mestu imala prelom pre 10-ak god, a tu je i oziljak na misicu koji je boli na dodir vec 10 god.... itd. i na kraju se ispostavilo da je to kalus, a da ju je noga bolela od dugotrajnog pritiska cizme na tkivo i nerve koji su osteceni u saobracajnoj nesreci (by the way dr. je rekao da ce je stalno boleti na dodir tj. kada se pritiska to mesto). Strasno!
Elem da se vratim na uvo, ipak je taj bol verovatno posledica nestrucno uradjenih zuba i to u privatnoj ordinaciji po preporuci (koji mi je baksuz devojka non stop naleti na neke "GENIJE"

). Pretpostavljam, a i ona zato sto je cas boli sa jedne strane cas sa druge, a bol uglavnom pocinje u zubu (radila je 3 zuba, 2 sa jedne i 1 sa druge srane) pa posle prestane u zuby, ali predje na uvo i to svako vece.. a lokalizovan je na kraju donje strane vilice pa ka uvetu (yj. tacno kod pregiba gde se spajaju gornja i donja vilica).
Jedino sto joj nije jasno kako to da je samo uvece boli dok preko dana jok, ni zubi, ni "uvo" tj. "usi"??