Neka bolest . al ne znam sta je...

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Hellboy321
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 21, 2007 11:46 pm

Neka bolest . al ne znam sta je...

Post od Hellboy321 »

Imam nesto na testisu sto lici beleg crevno-braon boje....Imao sam to i ranije ali je nestalo , sto se ranije prosirilo i na penis u vidu ranice koje su se otvarale , nisam mogao da povrnem kozicu na penisu i koza mi se perutala...

Ako neko moze makar da mi kaze sta je . Ili jos bolje ako neko moze da mi kaze terapiju .

Hvala
ZimicS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 18, 2007 10:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ZimicS »

odmah kod dermatologa
pozdrav i srecno
Hellboy321
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 21, 2007 11:46 pm

Post od Hellboy321 »

Jos neko misljenje ? Zna li neko od prilike sta je to ?
informacija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 19, 2007 1:18 am

Post od informacija »

to mora da pogleda lekar, dermatolog. Moguce je da su benigni hematomi koje samo ne treba otvarati i dirati jer dugo, kapilarno krvare. Ali svakako mora da pogleda lekar.
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Pa mi odavde stvarno nista ne vidimo,pa samim tim ne mozemo nista da ti preporucimo
menka_n
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 05, 2008 6:36 pm

Post od menka_n »

Sa takvim stvarima se ne treba zezati,najbolje je da odes kod dermatologa,da to pogleda i moze uzeti bris iz te ranice.To ce mnogo pomoci.Mozda je u pitanju neka bakterija,i najverovatnije da je to u pitanju. pozdrav,srecno!
Odgovori