Nezeljeni efekti anestezina

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Yeckara
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 11:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Nezeljeni efekti anestezina

Post od Yeckara »

Da li se neko sreo ili cuo za nezeljene efekte talka sa anestezinom koji se koristi za boginje.

Danas sam prvi put stavila cerki taj puder jer sam cula da je dobar. Apotekarka se iznenadila i prosto zgranula odkud to da trazimo za dte od 4 godine jer to izaziva uzasne efekte kod neke dece.

Da li je neko cuo za te nezeljene efekte?

Jos jedno pitanje .Da li je normalno da mi cerka koja ima vec 4 dana boginje tek danas dobije temperaturu a izasle su sve boginje.
Da li sme neki sirup za temperaturu ili da ostavim da priroda to resi.
Yeckar
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Pretpostavljam da taj puder sadrzi neku supostancu koja "anestezira" kozu da ne svrbi. Ne znam sta konkretno da ti kazem ali moja sedmomesecna cerka je do sad bila 4 puta u punoj anesteziji (sto je sigurno gore od tog pudera) i hvala bogu evo je ziva i zdrava ne fali joj dlaka sa glave.
Ne vezano za boginje, meni je pedijatar rekao da deci ne treba skidati temperaturu sem ako nije veca od 39 stepeni.
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Sasvim je normalna pojava temperature, bez panike. A sto se tice loseg dejstva pudera, to prvi put cujem. Smatram da su oni, upravo napravljeni za decu(kod njih se najcesce i javljaju boginje).
Yeckara
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 11:33 am

Post od Yeckara »

Hvala devojke

Sada je sve ok i lepo je raspolozena.
Yeckar
Odgovori