Veliki problem

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Pelee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 01, 2008 2:52 pm

Veliki problem

Post od Pelee »

E ovako imam 16 godina,pre jedno 2 godine prilikom masturbacije onaj deo na penisu koji povezuje glavic i kozicu je pukao,ali ne sasvim.Pri tome je bilo veliko krvarenje,sve je to zaraslo i nisam imao problema sve do par dana kada se to ponovo desilo,zanima me kome treba da se obratim za pomoc i u cemu je stvarno problem,da li bi neka operacija to resila ili sta? :oops:
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Potrebnao je da se javis urologu.
On ce najverovatnije preporuciti malu operaciju koja se zove frenulotomija i kojom se ustvari pod anestezijom presece ta zilica,i naravno bez krvarenja.To se radi u lokalnoj anesteziji i bezbolno je.
Kao sto si sam video,krvarenje na tom mestu se tesko zaustavlja a iz razloga jer se tu nalazi jedna arterija koja pukne prilikom pucanja kozice u toku seksa.Kako bi to sprecio da se ne desi opet,odi kod lekara.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Pelee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 01, 2008 2:52 pm

Post od Pelee »

Hvala puno,definitivno cu otici kod lekara posle praznika
Odgovori