Problem sa gojenjem

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Slaughter
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 18, 2015 1:19 am

Problem sa gojenjem

Post od Slaughter »

Pozdrav svima
Imam 18 godina, visok sam 170cm i imam 80kg. Problem imam sa brzim gojenjem. Za možda dva meseca sam se ugojio 8kg,ako ne i više. Da li može neko da mi da neki savet kako da smršam, odnosno da se ne gojim? Imam dosta drugova koji ne mogu da se ugoje, a mnogo jedu, a ja malo pojedem i odmah se nadujem,samo što ne puknem... Dajte neki savet, nešto, bio bih vam zahvalan. :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Problem sa gojenjem

Post od aaaca »

Треба прво да пронађеш узрок брзог гојења. Одређена храна, стрес...?
Slaughter
Novi član
Novi član

Post od Slaughter »

Verovatno je hrana, jer nisam pod stresom. Do pre nedelju dana sam baš jeo, i razumeo sam zbog čega se gojim, ali sad sam baš smanjio sa hranom a i dalje se gojim..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Да ли си смањио храну онако како је била пре него што си почео да се гојиш? Можда си почео да једеш нешто што раније ниси? Проанализирај ситуацију.
Slaughter
Novi član
Novi član

Post od Slaughter »

Konkretno poceo sam sve da jedem, ali i kad sam koliko toliko pazio na ishranu ja sam se gojio nenormalnom brzinom. Ja ne znam sta ja da jedem, a da se ne gojim? Jer ja bukvalno sve sto pojedem, meni ode u stomak. Ruke, noge su mi normalne, jedino sto imam stomak, i nikako ne mogu da skinem to..
banexer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 13, 2014 10:41 pm

Post od banexer »

Problematična regija kod muškaraca u ogromnom broju slučajeva je stomak i to je normalno, samo treba unositi namirnice koje što manje goje, što više fizičke aktivnosti, vežbe... Npr. čučnjevi, trčanje.. sve to može pomoći. Dosta tečnosti i smanjiti ishranu, što verovatno već jesi.
bosskiller
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 06, 2025 5:13 am

Post od bosskiller »

Fokusirajte se na manje porcije, obroke bogate proteinima i redovno vježbanje (30 minuta dnevno). Izbjegavajte slatke grickalice i pića, pratite unos kalorija i osigurajte kvalitetan san. Posavjetujte se sa ljekarom kako biste provjerili moguću hormonsku neravnotežu.

bitlife
Odgovori