Auuu, pa ti pravis dosta gresaka sto se tice ishrane.
Evo ti moj savet koji je meni dao rezultata. Ja sam za jedno leto, ovakvom metodom i ishranom izgubio 13kg. Dakle, radi.
Prvo, hleb zaboravi. Znaci to ti apsolutno ne treba jer su to ugljeni hidrati koji se lepe u organizmu. Sto znaci, pice, bureci...sve to zaboravi.
Ako imas blender, za dorucak ti je skroz okk da u blenderu izblendiras mix: neko voce tipa narandza, jabuka, kivi...sta imas od toga i POLA banane, zatim dodas ovsene pahulje, malo nekog orasastog voca tipa bademe, lesnike, indijski orah i 1 do 2 brazilska oraha (vidi sta mozes od toga da kupis, ne mora sve ali i moze) i dodas malo kakaa. Dodas mleko i izblendiras. To ti je prvi obrok ujutro.
Potom u zavisnosti kada ustajes, oko 12 uzmes nesto za medju obrok ako ne mozes da izdrzis do rucka. Tu mozes da uzmes tipa tunjevinu ili tome slicno. Nikako ne uzimati sendvice i ostale stetne stvari.
Rucak jedes sve ali izbegavas testo. Gledas da ne uparujes ugljene hidrate dakle, krompir i pirinac.
Predvece ides vozis bajk, radis vezbe, sam izaberi i posle toga obrok koji se sastoji od ugljenih hidrata(dakle, pirinac, krompir...) i proteina(meso).
jedno mesec dana tako ides. Posle toga mozes jednog nedeljno da chitujes. Tipa pojedes picu ili tako...dakle jedan obrok nedeljno to.
I veruj mi, ovako ce ti rezultati doci jako brzo. Za 2 meseca ako ne izgubis bar 10tak kg nisi nista uradio.
Jedino upozoravam, ujutro je malo zeznuto jer budes gladan vec do 10 ako si tipa oko 8 jeo onaj obrok. Ali naviknes se posle mesec dana i ne bude tesko
chipsi napisao:Imam isti problem, istu kulazu i istu visinu. Nisam isao kod nutricioniste i nemam nameru da idem nego sam resio da uzmem stvar u svoje ruke.