Trepavice

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
spy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 10:58 pm

Trepavice

Post od spy »

Devojke i zene...HELP...imam nedoumicu!Planirala sam pred more farbanje i minival trepavica,medjutim...Krenem da se raspitujem i zovem kozmeticke salone i dobijam svuda razlicite informacije.U jednom od salona zena mi kaze kako je prestala da radi minival jer je efekat bezveze a farbanje ok.Zovem drugi salon...ista prica.U trcem salonu rade minival ali moraju da provere kvalitet kiseline,posto niko nije trazio tu uslugu vise od dva meseca.Da naglasim,zivim u velikom gradu i prosto mi je neverovatna nezainteresovanost zena za ovo,pa bih molila sve one koje imaju iskustva sa ovim i koje mi mogu izaci u susret sa savetima da mi pomognu u odluci!Hvala!
medi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 9:44 pm

Post od medi »

Ja sam to radila pre jedno godinu dana. Cini mi se da sve to dosta 'tesko palo' mojim trepavicama posto su znacajno otpadale jedno vreme posle. Ne znam da li od minivala ili farbanja. Inace efekat i nije bio nesto jer mi nije skroz digla trepavice nego onako zavijale su se u visini oka. Mnogo vidljivija je bila crna boja posto imam smedje trepavice.
Ako budem radila ponovo reci cu joj da mi ih bas podigne iznad, mislim da bi efekat bio mnogo bolji.
spy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 10:58 pm

Post od spy »

Hvala MEDI-boja nije sigurno ostetila trepavice...bice da je ipak minival glupa ideja!Nista...samo cu ih ofarbati!Hvala jos jednom! :wink:
Njanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 23, 2005 7:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Njanja »

radila sam dva puta. Prvi put bila oduševljena. Lepo su se uvile a boja je učinila da deluju uočljivije. Drugi put se nisu uvile, išla sam na korekciju i ništa. Posumnjala sam da ime je kiselina bila stara i definitivno odustala od tog tretmana.
Moj zaključak: farbanje svima preporučujem a minival oprezno
SpoiltPrincess
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 10:50 am

Nadogradnja trepavica

Post od SpoiltPrincess »

Nadogradila sam trepavice i posle 2nedelje pola mi je otpalo pola sam pocupala. Na zalost i moje trepavice su opale ,molim za savet -kakpo da ih oporavim sad ,da ponovo rastu? Procitala sam da je ricinusovo ulje dobro,bademovo a i da Talika ima neke preparate za brzi rast trepavica ,pa sam htela sam Vama da se konsultujem i da cujem Vase misljenje,savete i iskustva.
Hvala unapred na Vasem vremenu i paznji :)

My dear lashes-I DONT WANT TO LOSE YOU! :cry:
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Farbanje trepavica ne moze mnogo da osteti trepavice, ali minival moze samo ukoliko se ne koristi pravilno. Ne retko se desava da kozmeticari koriste kiselinu koja je namenjena za jedan tretman 2 puta, stoga moze da ne uspe minival ili da osteti trepavice. Meni minival rade na svakih 2 meseca, a farbanje na tri nedelje posto sam jako svetla pa mi se brzo ispere farba. I moje trepavice nisu ostecene. Neke moje klijentkinje rade minival na mesec dana, jako su zadovoljne. Sve zavisi od kvaliteta kiselina i kvaliteta trepavica. Ipak, ne moze se minival raditi na jako kratkim trepavicama.
Dakle, oprezno sa minivalom.
A sto se tice preparat ya bzi rast, Talika je ubedljivo najbolja. Bolja je od prirodnih varijanti, bar po mom iskustvu.
Pozz,
Dragana
SpoiltPrincess
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 10:50 am

hvala!

Post od SpoiltPrincess »

Znaci Talika je bolja od ricinusovog ulja?
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Po mom, i iskustvu mojih klijenata, da....
Pozdrav!
Odgovori