bol u desnoj ruci

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
vesna08
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 7:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

bol u desnoj ruci

Post od vesna08 »

Pozdrav svima od novog clana.

Od pre 3 meseca imam bolove u desnoj ruci kad vise radim desnom rukom,napominjem da radim na poslu na kompjuteru i koristim dosta desnu ruku pri kucanju.Kad sam bila u osnovnoj skoli isla sam na korektivne vezbe zbog kicme. Nisam bila na pregledu kod lekara i do sada nisam snimala kicmu niti isla na neke vezbe,imam 39 godina. Da problem bude veci saznala sam da sam trudna,pa me interesuje kako to moze da utice na trudnocu,ovo mi je prva.

Molim za brz odogovor.
mukiprizren
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 11:01 am

Post od mukiprizren »

draga vesna nadam se da da su ti bolovi samo senzorni poremecaji usled trudnoce sto je cesta pojava u trudnica, ali ako oni perzistiraju trebala bi smanjiti rad i konsultovati svog lekara ali i ortopeda zbog ranijih problema cao
postujte Hipokrata zbog licnih interesa
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Ukoliko se bolovi javljaju u donjem delu podlaktice i rucnom zglobu, najverovatnije se radi o "zapaljenju" tetiva zbog prinudnog neprirodnog polozaja ruke tokom rada na kompjuteru. Glavni lek je odmor.
Zbog trudnoce nije preporucljivo uzimati lekove protiv bolova.
Odgovori