Molila bih za pomoć i savet.od nove godine na ovamo su pocele menstruacije da mi budu cesce nego obicno ponekad imem 5-6 dana pa nemam 8-9 dana pa opet dobijem i sve tako u krug .Isla sam kod lekara i ustanovili su mi da imam 5 grupu sekreta krajem maja meseca dobila sam Orvagil tablete i popili smo ja i muž po 5 odjednom kako mi je rekla doktorka i ja sam koristila i vaginalete.Pri odnosu imam bolove a vec dva dana me stomak rastura.Juče sam opet išla kod ginekologa i i dalje imam 5 grupu i dala mi je Triagil tablete opet 4 za mene i 4 za muža.Popila sam juce te tablete i danas sam opet dobila a imala sam od 23-28.06.Neznam sta da radim brinu me ove ceste menstruacije.
Hvala unapred svima koji mi mogu reci o cemu se radi i sta da uradim
Česte menstruacije
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 10, 2008 10:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Promenite ginekologa...trazite da se sve jasnije i tacnije utvrdi i pronadje razlog. Koliko vidim vama samo rade bris i trpaju vas tabletama bez objasnjenja i dijagnoze...Da sam na vasem mestu promenila bih lekara i trazila da urade sve potrebne analize, postave dijagnozu i onda daju adekvatnu terapiju prema dijagnozi... Sve najbolje. I prebacite temu na ginekologiju.
pozdrav dgnn,
mozda ti ovaj odgovor - o poremecajima menstrualnog krvarenja - moze biti od pomoci.
, jane_doe
mozda ti ovaj odgovor - o poremecajima menstrualnog krvarenja - moze biti od pomoci.

"I do not feel obliged to believe that the same God who has endowed us with sense, reason, and intellect has intended us to forgot their use." - Galileo Galilei