Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autor Poruka
 Tema posta: Revita
PostPoslato: Pet Mar 20, 2009 7:06 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 6:34 pm
Postovi: 0
Lokacija: Novi Beograd
:D Citala sam neke poruke roditelja koji su preporucili Revitu.Izuzetno mi je krivo sto Revita ne radi nikakvu marketinsku akciju vec ide kao reklama -"od usta do usta" t.j. od iskustva do iskustva. Ja sam licno pocela da pijem Revitu u trudnoci po preporuci kume i ginekologa.Ono sto je Revita "uradila" je da moje gvozdje posle porodjaja nije opalo sto je i izazvalo izuzetno cudjenje lekara pa su mi opet vadili krv misleci da su pogresni rezultati.Meni licno je to bio vise nego dovoljan razlog da nastavim da je pijem dok sam dojila moju smizlu ali pila sam obicnu Revitu, naime postoji i Revita sa dodatkom gvozdja. Mojoj smizli sam pocela da dajem Revitu sa sedam meseci i do danas (smizl ima 5god.) redovno je pije.Iz sopstvenog iskustva mogu da kazem da je moja smizl jedno od najzdravije dece, do sada nikakav antibiotik nije pila sto znaci da nijednom za ovih 5god. nije bila bolesna da bi se lecila istim. Sve infekcije i virusi prolete pored nas ako ih i osetimo to se manifestuje i zavrsi u roku dva dana. Krvna slika joj je fantasticna. Moram da napomenem da sokove izuzetno retko pije, osim onih sveze cedjenih.Najvazniji sastojak Revite je Maticni Mlec i on kao takav je jedan od retkih sastojaka koji regenise celije, samim tim, ukoliko ste u mogucnosti da znate pcelara i da hoce da Vam da ono sto Matica jede a to je Maticni mlec mozete i sami da napravite sokic svom detetu ali Pcelari ne vole da dalju Maticni mlec pa je u ovom slucaju Revita fantasticna zamena. Jedina "mana" Revite je sto u sebi sadrzi radi boljeg ukusa secer ali ako citate etikete i pazite sta sve vase dete unosi u orga nizam onda je ova kolicina secera iz Revite banalna. Cena joj jeste skuplja za nase uslove -450gr je 1330din ali ta kolicina Vam je dovoljna za skoro mesec dana pa tako gledano je jeftinija od svih sokova na nasem trzistu.Ono sto je kod Revite fantasticno je da ne postoji mogucnost predoziranja istom. Od sveg srca je preporucujem kako deci tako i nama Velikima za odrzanje i ocuvanje imuniteta na duge staze.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Revita
PostPoslato: Sub Mar 06, 2010 10:43 am 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 7:22 pm
Postovi: 2202
Lokacija: Nemacka
Dakle davala si maloj to od 7 meseca? Moje dete je upravo prelezalo upalu pluca, a moram priznati nesto mi je bolesljiva vec pola godine pa se razmisljam da joj dam Revitu. Kakvog je ukusa?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Revita
PostPoslato: Pon Mar 08, 2010 11:59 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 11:00 am
Postovi: 276
Lokacija: Beograd
Kao Cedevita.
Mislim, može deci da se provuče kao sokić.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Revita
PostPoslato: Pon Mar 08, 2010 4:41 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 2:13 pm
Postovi: 347
Lokacija: Beograd
Kad spomenusmo cedevitu...

Moje dete ( 21 mesec) pije samo cedjenje sokove...i pre nekoliko meseci sam pocela da mu dajem cedevitu...sad se navadio toliko, da stalno trazi...pa nekad i po dve cedevite (flasica od 125 ili casa) popije na dan...
Pored nje pije i cedjene sokove, a najvise mesavinu cvekle,sargarepe i jabuke...i cistu narandzu...

e sad pitanje, da li toliko cedevite moze da mu skodi? Znam da kad sisa na flasicu i cedjeni, skode zbog zuba, za cedevitu pitam zbog zeluca? Ipak je to vestacka tvorevina

hvala


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Revita
PostPoslato: Pon Mar 08, 2010 5:21 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 7:22 pm
Postovi: 2202
Lokacija: Nemacka
Joj ja ne znam ali meni je i odrasloj problem da popijem cedevitu, nekako mi od nje izgori zeludac. Svom detetu nisam ni pokusavala tako nesto da dam. Da sam na tvom mestu ja bih to smanjila, ti cedjeni su mnogo bolji i zdraviji i sto je najbitnije prirodni. U medjuvremenu sam dosta citala o maticnom mlecu i vidim da ga ima u raznim oblicima i da revita nije bolja od toga. Uskoro dolazimo u BGD pa cu probati da vidim sta moje dete hoce da konzumira (med obozava).


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 53 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: