Bol ispod čašice, patelarna hrskavica?
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Bol ispod čašice, patelarna hrskavica?
Molim vas za pomoć, pošto nemam sredstava da se privatno lečim još uvek nije ni postavljena dijagnoza a želim samo za početak da znam šta može da bude i ima li spasa. Krajem novembra vozio sam bicikl 100km uprkos oštrom bolu koji se pojačavao. Pred kraj sam jedva okretao pedalu čak i bez opterećenja i jedva sam hodao. Kako tada nisam imao zdravstveno osiguranje, na pregled i rtg (uredan snimak) sam otišao tek šestog januara. Izuzetno dugo (mesec i po) je trebalo samo da bol prestane kada hodam. Ali se javljao kada duže sedim, silazim niz stepenice ili pokušam da vozim bicikl čak i lagano. Za magnetnu rezonancu nemam novca a jako dugo se čeka. Ortoped je predložio onu kiselinu inekcije u koleno što ne bih radio što zbog cene što zbog kratkotrajnog efekta. Ima li šanse da se vremenom to nekako zaceli da mogu ponovo voziti bicikl. Zanima me šta se tu tačno dogodilo. Trenutno pijem Jointace Collagen (glukozamin + chondroitin).
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol ispod čašice, patelarna hrskavica?
Треба ти један јак магнет који би носио 24 сата свакодневно. Било би ти боље већ за месец дана, а излечио би се вероватно за пола године до годину - зависно од степена оштећења колена.