Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 146 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: naporna
PostPoslato: Pon Sep 10, 2007 7:49 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Sep 09, 2007 12:00 pm
Postovi: 28
Nemojte da zalite za baceni novac.Samo je trebalo da budete malo vise strpljivi i rezultati ne bi izostali.Ja imam sezdeset godina i od pocetka klimakterija(za nepunih 5 god.)od 72 kg dosla na 116.Visina mi je 164 sm.Od prvog porogaja sam imala veku kilazu i ceo zivot se borim protiv nje.Sto sve nisam probala i kakve sve dijete nisam sprovela i uvek se vrakala na predhodnu kilazu.Kad sam krajem juna saznala za Hrbafast od drugarice moje kerke,koja je oslabila 17 kg.za cetiri meseci,pocela sam da ga pijem sa velikom skepsom.Merila sam se tek 1 septembra i ustanovila da sam oslabila 7 kg.Nisam imala nikakav dijetalni rezim,samo sam osekala sitost i mozda manje jela.Produzujem dalje,jer ovo je jedino sredstvo koje mi je dosad pomoglo. :D

_________________
Kupila sam Kombuhu i otkrila vas predivni sajt.Puno hvala za mnogo stvari koje sam od vas naucila.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Sep 11, 2007 11:23 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 6:53 am
Postovi: 1809
Lokacija: canada
Da li je zdravo sto ste izgubili tolike kile za 3 meseca?
Pitam vas jer ko vam garantuje da necete dobiti kile nazad kada ih prestanete piti?
Ovo vam govorim zato sto je muz ovde dao veliki novac na kapsule na biljnoj bazi i smrsao i to je bilo fantasticno.Izgubio je 25 kila za jako kratko vreme jer je izbacivao sav visak masnoce sto pojede i isto tako apetit mu se smanjio.
E onda je mene zafrkavao kolika sam!
Nedugo posle prestanka pijenja tableta sve je povratio tako da je sada deblji nego sto je bio.
Poveco mu se apetit cim je prestao da ih uzima!
Sve je nadoknadio tako da sam ja odlucila da nikada ne uradim sto i on.
Da ja jedem kao moja majka od 75 godina ne bih sada bila ovolika.
Ona jedinu hranu koju pojede navece ako je gladna je leba i mleka,a ne kao ja udri po svemu i svacemu,pa malo cipsa,pereca,ali prvo prije toga leba sa necim i to u kasne sate i eto dogura do 84 kile.
Ne mogu da zaspem ako sam gladna!

Pozdrav


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Sep 11, 2007 11:43 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 6:53 am
Postovi: 1809
Lokacija: canada
Jeste li vi izgubili 7kg za 10 dana?
Kako se vi osecate?
Izvinite ali ako jeste ja bih bila veoma oprezna sa tim jer gubljenje tolikih kilograma naglo nije zdravo bez obzira sto se vi osecate sretni i zadovoljni.To je previse zar ne?
Pozdrav


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Sep 11, 2007 11:45 pm 
Korisnikov avatar OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 6:53 am
Postovi: 1809
Lokacija: canada
Da li je zdravo sto ste izgubili tolike kile za 3 meseca?

Zabunila sam se,prijateljica od vase cerke.....
Vi ipak gubite vise.........i brze!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Sep 12, 2007 11:15 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 12, 2007 10:16 pm
Postovi: 61
Pozdrav! Ja sam koristila HF i za 40 dana izgubila 6 kg a to je bilo u aprilu i od tada ga vise ne konzumiram, nisam povratila izgubljeno cak sam izgubila jos 2 kg prije dve sedmice tako da je samo stvar od slucaja do slucaja slatkise jedem skoro svaki dan al u normalnim kolicinama jedem dosta jabuka i kuvanu hranu ali bez hleba. Kad mi se nesto jede ja pojedem. Ali ipak meni je HF pomogao da izgubim ono sto prije nisam mogla lako tako da ga svakome slobodno preporucujem.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Sep 14, 2007 5:54 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Mar 06, 2006 11:17 pm
Postovi: 38
Lokacija: bgd
Ukoliko neko zeli da smrsa mislim da je potrebno da promeni pre svega svoj zivotni stil, navike, nacin ishrane... Reko bih da ne verujem puno u carobne napitke, magicne pilule i slicne proizvode pomocu kojih se moze bryo i lako smrsati. Za pravilan rad organizma, a to znaci imati pre svega zdrav organizam, izmedju ostalog potrebno je unositi zdravu hranu, izbalansiranu u odnosu na to cime se bavite i koliko se trosite u svojim aktivnostima. Nije ista kolicina proteina, masti i ostalih komponenti ishrane potrebna sportistima, intelektualcima ili fizickim radnicima.
Za razliku od Herbafasta, Herbalajf proizvodi su u stvari savrseno izbalansirana hrana koju moze da konzumira svako bez ikakvih stetnih posledica. Naravno u zavisnosti od cilja koji zelite da postignete: da izgubite kilograme ili da dobijete na masi, da odrzite dobru liniju, imate vise energije, postoji poseban program kako upotrebljavati proizvode. Sve informacije o nacinu upotrebe dobijate od vaseg licnog velnes savetnika (osoba od koje kupite proizvode) koji prati vas tretman i daje vam savete i odgovore na sva pitanja koja vas muce.
Iz licnog iskustva mogu reci da proizvodi, tj. Herbalajf HRANA, zaista rade. Od kada koristim Herbalajf osecam se mnogo bolje i imam puno vise energije.
Jos jednom bih napomenuo da Herbalajf nije carobni napitak, vec izuzetno kvalitetna hrana, proizvedena na osnovu savremenih naucnih istrazivanja, cije dejstvo potvrdjuju mnogobrojni korisnici sirom sveta.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Sre Sep 26, 2007 2:31 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Maj 18, 2007 11:23 pm
Postovi: 26
Lokacija: srbija
Juce sam cula da je moj drugar uz Herbafast oslabio 5 kg i da je prezadovoljan.Ja sam skepticna prema svim tim tabletama,ali s obzirom na njihove prozivode moram da priznam da su im svi odlicni.Moje muke sa zeludcom sam uparavo resila uz njihove tbl i glavobolju sa Dolorexom :D A sto doticni gospodin iznad mene kaze cula sam za to.Moja prijateljica je uz te sejkove koji se koriste umesto obroka oslabila osam kilograma za mesec dana,sve je to ok ali je ipak skupo 100 eura je necija plata tako da ne moze bas svako da izdvoji novac za to.Treba naci neko alternativno resenje.Ja samo znam da kada nisam vecerala i jela hleb moja kilaza je bila super,ali posto sada ne radim moj metabolizam je poremecen.Ja skoro ceo dan provedem seduci za netom :o i nije cudo sto sam se ugojila :o dopisujem se na msn do ujutru sa drustvom :o pa logicno je je da ne mogu da jedem u 13 h kada se probudim.jedem oko 15-16 h i uvece :o A moram da pocnem da menjam navike i onda znam da cu da oslabim i kupicu Herbafast :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pet Sep 28, 2007 7:16 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Mar 06, 2006 11:17 pm
Postovi: 38
Lokacija: bgd
Slažem se da 100 eura može izgledati skupo, ali ... Ukoliko uzmemo za primer osobu koja živi savremenim načinom života: dinamičan i veoma stresan posao, brza hrana, previše slatkiša, malo ili nimalo rekreacije, pušenje, sedenje ispred TV-a od jutra do sutra, po ceo dan za računarom, itd., uopšte ne čudi što takva osoba u kasnijem dobu oboli od raznoraznih bolesti za koje je uspešno svoj organizam pripremala tokom celog života. Bolesti srca i krvnih sudova, osteoporoza, kancer debelog creva, jesu bolesti za koje je već dokazano da su između ostalog posledica gojaznosti, a što je, pak, posledica loše i nekvalitetne ishrane. Davno je rečeno da snaga na usta ulazi, ali ja bih rekao i zdravlje. Jer mi smo ono što jedemo. Kvalitetna i zdrava hrana je jedan od uslova da i mi budemo zdravi. Zbog čega ne bi smo sebi pružili najbolje? Zbog čega ne bi smo, uz malo truda, sebi priuštili kvalitetniji način života, što nam u poznijim godinama može dosta značiti? Samo zdrav čovek ima hiljade želja, a bolestan samo jednu! Ne zaboravite da je bolestan čovek teret i sebi, ali još više svojim bližnjima. Zašto onda tako temeljno i sistematski pripremamo svoj organizam za bolest, a ne za zdravlje?! Nepravilnom ishranom, bez sporta i rekreacije naš organizam je osuđen na bolest. Napomenuo bih da smo usled mnogobrojnih napitaka, koji nam "skaču" u lice sa TV-a, bilborda i ostalih reklamnih panoa, zaboravili da pijemo vodu. Odrasloj osobi potrebno je, u proseku, od 2 do 3 litra vode dnevno. Zapitajte se koliko vode pijete u toku dana. Napominjem, vode, a ne sokova - gaziranih i ne gaziranih, kafe, čajeva, alkoholnih pića i sl.
Kada se sve uzme u obzir, uopšte ne čudi što imamo sve više gojaznih (oko 18% dece školskog uzrasta je gojazno u Srbiji), depresivnih ljudi. Naša zemlja je među prvima u svetu po broju ljudi sa kardiovaskularnim oboljenjima.
U svakom slučaju kada se 100 evra podeli na 30 dana, koliko obično traje osnovni paket Herbalife proizvoda i to ukoliko se uzimaju dva zamenska obroka dnevno (što je obično program za osobu kaja želi da smrša), dobija se da dnevno potrošite oko 270 dinara, odnosno 135 dinara po obroku. Uporedite ovo sa cenom jedne pljeskavice ili nekog drugog obroka koji se može kupiti u mnogobrojnim radnjama brze hrane. Pri tom neću ni da raspravljam o kvalitetu takve hrane i toga da li organizam dobije sve ono što mu je potrebno za normalno funkcionisanje. Naravno vi će te biti siti, ali će problemi zbog takve - loše ishrane doći kasnije i to ne mnogo kasnije, a onda može biti zaista kasno. Zbog čega ne bi smo prevencijom spasli svoj organizam mnogih problema. Zdravlje je najskuplje, ali nažalost to shvatimo tek kada ga izgubimo.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Okt 02, 2007 9:09 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 10:17 am
Postovi: 225
[quote="skorpija_jarac"]ovako...
moja sestra je farmaceut i obzirom da ja muku mucim sa par kg viska, preporucila mi je da probam HERBAFAST...
kaze da ima par musterija,...quote]

Tvoja sestra ne radi sa musterjama nego sa PACIJENTIMA.
Par znaci 2, znaci ima samo 2 pacijenta ?
Ja bih napisala "...kaze da ima nekoliko pacijenata..."


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Okt 22, 2007 4:31 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Čet Sep 20, 2007 7:53 pm
Postovi: 14
Ovako: ja sam popila jednu kutiju i oslabila sam 10 kg, sto za vreme uzimanja tableta sto u periodu od mesec dana posle toga. Znaci i kad sam prestala da ga pijem i dalje sam skidala kg. Danas sam upravo usla u farmerice br 27, a nosila sam 30. Prema tome moj utisak je da su tablete fenomenalne, a to koliko su zdrave to je pitanje, to niko od nas ne moze da tvrdi. Kod mene licno nista lose nisu izazvale, a mislim da nece ni kod koga ako ne pretera sa koriscenjem. U apoteci kazu ne vise od 4 kutije za redrom. Kilazu sam nastavila da odrzavam tako sto pijem dva litra vode dnevno i ne jedem uvece posle 7 sati...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Jan 08, 2008 5:10 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Sep 09, 2007 12:00 pm
Postovi: 28
Neznam sto ste se zabunili, cenjeni Ontario, od kraja juna do pocetka septembra izgubila sam sedam kila(znaci za dva meseca). Kasnim sa odgovorom i zato molim da me izvinite. U meguvremenu, popila sam jos dosta Herbafast, rezultat je zadovoljavajuci, izgubila sam jos dvanaest kiolgrama,znaci ukupno 19 kgr za 6 meseca. No sad ga ne pijem, malo sam se uspanicila, javili su mi da ga nigde nema u prodaji,da je zabranjen,zbog cega-neznam.Molim ako neko ima informaciju u vezi toga da se javi.

_________________
Kupila sam Kombuhu i otkrila vas predivni sajt.Puno hvala za mnogo stvari koje sam od vas naucila.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Jan 14, 2008 9:55 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 1:11 am
Postovi: 159
Lokacija: Karaburma
Padmé je napisao:
skorpija_jarac je napisao:
ovako...
moja sestra je farmaceut i obzirom da ja muku mucim sa par kg viska, preporucila mi je da probam HERBAFAST...
kaze da ima par musterija,...quote]

Tvoja sestra ne radi sa musterjama nego sa PACIJENTIMA.
Par znaci 2, znaci ima samo 2 pacijenta ?
Ja bih napisala "...kaze da ima nekoliko pacijenata..."


@Padme draga,
uzmimo za primer sledece:

Ako me kao prijateljicu zamolis da ti usput u apoteci kupim pastu za zube i neke uloske i HF i ja se usput ispricam sa farmaceutom i razmenimo iskustva ,sta sam ja pacijenat ili musterija?



Ajd' me ubedi da sam pacijent samo zato sto perem zube tj, sto pazarim pre u apoteci nego u xy marketu.....ili sam pacijent sto koristim uloske :o
ili sam generalno gledano pacijent od onog momenta kad sam krocila u apoteku i prestajem to da budem kad je napustim?!
A u ostalim situacijama ........sta smo ti i ja kao potrosaci....?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: help me,please!
PostPoslato: Uto Jan 15, 2008 2:20 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 12:59 pm
Postovi: 253
Lokacija: Beograd
Da li neko zna gde se mogu kupiti Herbafast kapsule sada.Ako ne mozete javno posaljite mi pp molim vas.Pozdrav svima!!

_________________
Sve prolazi,samo dela ljubavi ostaju!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Čet Jan 17, 2008 3:15 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Jun 09, 2006 6:12 pm
Postovi: 38
Lokacija: Beograd
Dundica ! je napisao:
Padmй je napisao:
skorpija_jarac je napisao:
ovako...
moja sestra je farmaceut i obzirom da ja muku mucim sa par kg viska, preporucila mi je da probam HERBAFAST...
kaze da ima par musterija,...quote]

Tvoja sestra ne radi sa musterjama nego sa PACIJENTIMA.
Par znaci 2, znaci ima samo 2 pacijenta ?
Ja bih napisala "...kaze da ima nekoliko pacijenata..."


@Padme draga,
uzmimo za primer sledece:

Ako me kao prijateljicu zamolis da ti usput u apoteci kupim pastu za zube i neke uloske i HF i ja se usput ispricam sa farmaceutom i razmenimo iskustva ,sta sam ja pacijenat ili musterija?



Ajd' me ubedi da sam pacijent samo zato sto perem zube tj, sto pazarim pre u apoteci nego u xy marketu.....ili sam pacijent sto koristim uloske :o
ili sam generalno gledano pacijent od onog momenta kad sam krocila u apoteku i prestajem to da budem kad je napustim?!
A u ostalim situacijama ........sta smo ti i ja kao potrosaci....?


"Par" ne znači uvek dva (2) komada, često se upotrebljava i u smislu "nekoliko".
Ne mora biti žustar ton u razgovoru. Iz iskustava iznesenih ovde, svako reaguje na drugačiji način. Ja sam probao, dve kutije Herbafasta, ali nisam skinuo ni jedan kilogram, niti sam osetio bilo kakvu promenu. Drugi kažu da su skidali kilograme koristeći ovaj preparat. Znači, kupi pa probaj. Cena, ako je još uvek tih 690 dinara, i nije nešto preterano visoka.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Jan 21, 2008 11:01 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 1:11 am
Postovi: 159
Lokacija: Karaburma
Ljudi Herba fast sam probala i moja iskustva su ogromna i negativna.
Kao prvo za 10 dana sam izgubila jedva 1-2kg sto bih verujem i postigla i bez HF.
Gore od svega je sto sam dobila neku alergiju(crvene tackice ispod grudi koje se nesto redje sire prema stomaku,ne svrbe i ne peckaju i izgledaju ravne povrsine,samo su blago crvene)
Toliko o famoznom Herba fastu


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 146 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 110 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: