Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Dec 14, 2008 12:42 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Dec 14, 2008 1:12 am
Postovi: 10
Blondice, kad citam vo sto si napisala kao da sam u svojoj kozi. I ja sam imala dugo vremena bolove pri odnose, doduse ne krvarenje, i isla sam raditi nalaze i sve je bilo u redu, cak mi tada ginekolog nije nasao nista, da bi se ti moji bolovi kasnij povecali, bili su ostri i bas kao sto si ti opisala, pa sama otisla kod drugog ginekologa koji mi je nasao cistu velicine skoro 6cm, gnojnog karaktera koju moram pod hitno operisati. Sada idem kod jos jednog ginekologa da budem sigurna.

Necu da te plasim, ali eto i meni je sve bilo u redu kod jednog ginekologa, pa mi je drugi to otkrio jer mi je materica zavaljena pa se cista tesko mogla opipati i naci.

Idi kod jos nekog, obavezno, bol ne dolazi tek tako. Uz to neces moci da imas odnose, zbog opterecenja, znam to po sebi.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Dec 14, 2008 4:52 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Pon Nov 10, 2008 3:33 am
Postovi: 56
jeste afrodita,slazem se u potpunosti sa tobom,planiram ovih dana da to uradim,da potrazim misljenje jos jednog strucnjaka,posto ovaj moj naizgled po njemu meni je sve u redu,a meni nista nije u redu i problem stoji.a inace i meni je zavaljena materica,tako da moze da bude bilo sta u pitanju od toga,ali s'obzirom na ove moje bolove nesto jeste,o odnosima iskreno i ne pomisljam,ma kako to zvucalo,jer sam navukla i neki manji strah od bola,tako da nista po tom pitanju ne radim :cry: ,najgore je sto sam prosla od tih analiza sve i svasta i sada ne mogu sebe da neteram da opet prolazim kroz sve to, i kao ono da sa sam se pomorila sa tim,da to treba tako da bude,da boli,daleko bilo vise samnom,i jbmti zensko i sve kroz sta mi moramo da prolazimo.postajem i besna zbog svega ovoga xexex,uf moram da se nateram da kazem sebi jovo nanovo,pa javljam sta se uradilo.pozzzz
i hvala svima na porukama :)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Dec 21, 2008 4:18 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Jul 17, 2007 1:35 am
Postovi: 19
Blondice sta bi, jesi uradila nesto? Znam da ti je sada mucenje da opet ides po lekarima, ali sto vise odlazes teze ce ti biti da krenes, pricam iz iskustva. Ajde, ajde, samo hrabro, jesmo zene ili nismo:)


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Ned Dec 21, 2008 7:47 pm 
OffLine Stalni član Stalni  član
Pridružio se: Pon Nov 10, 2008 3:33 am
Postovi: 56
uf corakkk ne znam sta da ti kazem,sve me :oops: iskreno,tacno je ,da sam se ulenjila i smisljam svakave izgovore,i trpim sto je najgore,sad mi je najnoviji izgovor nova godina!!! da,kao nemam vremena sad i tako to,to je znaci izgovor koji znam i ja,a cinjenica je i da mnogo radim stalno i jos imam malo dete i onda stvarno ne stizem ali ako se budem potrudila dala sam sebi rok bar posle polovine januara da krenem opet pa cu videti sta i kako dalje,za sada je stanje ne promenjeno,sad zadnji put sam dobila 13 dana ranije,zamisli,pukla sam,jos i dva dana skoro nisam mogla normalno da funkcionisem kako je krvnicki bolelo,ma bezi bre :roll: ,ej ,hvala na brizi,i javljam obavezno cim uradim nesto :wink:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Dec 23, 2008 11:29 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Dec 23, 2008 11:21 pm
Postovi: 1
Lokacija: Beograd
Znam da ovo nije utesno, ali nisi sama. Imam slican problem tvom, bolne odnose, par puta pracene krvavljenjem. Svasta su mi ispitivali i svaki ginekolog je imao svoju pricu od mioma,preko biopsije do polipa. Trenutno sam u potrazi za nekim dobrim doktorom, privatna praksa pre svega, jer ne mogu vise da podnesem namrgodjene face koje te mrko gledaju. Ako imas neku preporuku,molim te da mi javis.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 173 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: