Benzoyl-peroxid (ANTOPAR) gel

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Bas sam se, citajuci sve ovo, nameracila da kupim preparat sa benzoil peroksidom, al mucak! :roll: :-? Nema u Nisu niceg sa BP, osim dercome, al kako ga cenim, on nije za moju kozu... :( Obisla bezbroj apoteka, trazila i po drzavnim za slucaj da je oni prave i nista... Jel zna neko da mi kaze jel se proizvodi jos nesto sa benzoil p. ?
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Zovi apoteku SB trade u Beogradu,oni imaju preparat na bazi BP pa se raspitaj da li ga salju pouzecem. Ranije su to radili,verujem da moze i sada.

telefon: 011/354 99 95
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Andjela, hvala. To mi uopste nije palo na pamet :D
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Nema problema,i drugi put. :)
aleksandar11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 05, 2009 10:52 am

Re: Benzoyl-peroxid (ANTOPAR) gel

Post od aleksandar11 »

ja koristim aknefug oksid wash benziol peroksid 4% i lice mi je bolje ....ali nikako da mi se swe bubuljice uklone.....dali bi trebalo da powecam na 10% ili nesto drugo da koristim .....dajte neki sawjet...xwala unaprijed
vladimirvuk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 06, 2011 2:54 pm

Post od vladimirvuk »

Zdravo devojke i momci.
Pre 27 godina sam koristio Antopar tada je ga proizvodio Lek Ljubljana .
i da budem kratak za mene je to naj bolji lek na svetu za bubuljice cisti ih nemozete verovati svojim ocima.
Ja cak nemam nijedan oziljak.
Kako sam ga koristio Cim bi se pojavio prvi znak na licu novog aresora bubuljice da hoce da izadje stavljao bih Antopar tri puta dnevno tako da bubuljice agresorke nisu izlazile a u samom pocetku sam mazao svaku pojedinacno.
Higijena lica redovna i obavezna. Kod mene je rezultat bio 1000000% bice i kod vas samo malo strpljenja.
meltepeee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 17, 2023 4:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od meltepeee »

Tablete protiv akni - https://rs.nonacne.com Nonacne su zaista uspešno sredstvo protiv promena na koži u vidu akni.
Odgovori