benzaknen gel 5% ili 10% - spas za lice
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Danas sam dobio Benzaknen iz Banjaluke. Vidicemo jel cemu. Airol sam koristio samo sedam dana, tako da bih se uzdrzao komentara.
Imam jedan problem. Ja sam uvijek imao jaaako masnu kozu i nikad nisam koristio sapun (po preporuci). Prije dvije sedmice sam poceo koristiti glicerinski sapun za osjetljivu kozu (po preporuci doktorke), neki domaci, koji mi je jako isusio kozu. E, sad, ja bih da koristim neki sapun, ali koji? Ima li ko da mi preporuci neki imajuci u vidu ovo sto sam naveo?
Imam jedan problem. Ja sam uvijek imao jaaako masnu kozu i nikad nisam koristio sapun (po preporuci). Prije dvije sedmice sam poceo koristiti glicerinski sapun za osjetljivu kozu (po preporuci doktorke), neki domaci, koji mi je jako isusio kozu. E, sad, ja bih da koristim neki sapun, ali koji? Ima li ko da mi preporuci neki imajuci u vidu ovo sto sam naveo?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A znaci to je pun naziv,cim svane trcim u apoteku!
Pa bre Makarije najbolji sapun su ti Eucerin(hvaljen je na forumu) ili probaj Vichy-njega nisam probao!
E Maki,veceras stavljam tacku na sve preparate koje sam koristio u zadnjih mesec dana,pocev od dr.Milojevica preko Airola,avene t.vode pa do losiona sa klindamicinom!Posveticu se Vichy Normaderm-u,eucerinu i zalfiji!I ako i to ne uspe,uzimam Roacutan!!!!
Jos jedanputa,hvala puuuuno!!!
pozdrav............
Pa bre Makarije najbolji sapun su ti Eucerin(hvaljen je na forumu) ili probaj Vichy-njega nisam probao!
E Maki,veceras stavljam tacku na sve preparate koje sam koristio u zadnjih mesec dana,pocev od dr.Milojevica preko Airola,avene t.vode pa do losiona sa klindamicinom!Posveticu se Vichy Normaderm-u,eucerinu i zalfiji!I ako i to ne uspe,uzimam Roacutan!!!!
Jos jedanputa,hvala puuuuno!!!
pozdrav............
Pozdrav ljudi, ja sam nov na forumu i imam jedno pitanje i bio bih zahvalan ako bi neko mogao da mi odgovori. Koji preparate je najbolje koristiti za ovaj tretman ---> http://www.acne.org/regimen.html
Dakle koji cleanser i jos vaznije koja krema ima da se kupi u bg-u i gde sa 2.5% benzoil peroksida.
Dakle koji cleanser i jos vaznije koja krema ima da se kupi u bg-u i gde sa 2.5% benzoil peroksida.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 19, 2006 2:01 pm
Bobo,Dercome AHA 10% gel je glikolna kiselina i sluzi za izbeljivanje fleka.Ja nisam koristila to sredstvo,vec troprocentni hidrogen i zadovoljna sam ucinkom,samo sto sam se malo zeznula pa su mu bile posvetlele obrve
Mene zanima jedno,posto sam pomalo u zbunu S obzirom da Benzaknen gel kod nas ne mogu bas nigde da nadjem dobra zamena je samo benzoil peroksid???
A zanima me jos jedno...Sta je BP+Egel?Kontam da je za lice sa aknama,ali da li susi,izbeljuje?...Kakvi su efekti?
Inace,ja bih savetovala da se pripazi na ishranu,mada mnogi tvrde da ishrana nema nikakve veze sa bubuljicama....Ja sam doduse presla u vegeterijance (vrlo radikalan potez ) i imam manje problema sa kozom lica,mada sam ja i dalje opsednuta time
Pozz
Mene zanima jedno,posto sam pomalo u zbunu S obzirom da Benzaknen gel kod nas ne mogu bas nigde da nadjem dobra zamena je samo benzoil peroksid???
A zanima me jos jedno...Sta je BP+Egel?Kontam da je za lice sa aknama,ali da li susi,izbeljuje?...Kakvi su efekti?
Inace,ja bih savetovala da se pripazi na ishranu,mada mnogi tvrde da ishrana nema nikakve veze sa bubuljicama....Ja sam doduse presla u vegeterijance (vrlo radikalan potez ) i imam manje problema sa kozom lica,mada sam ja i dalje opsednuta time
Pozz
Da li mozda znas u kojoj apoteci ima Dercom clear? Ako neko jos zna neki BP gel recite, samo pomenite i apoteku dge ima da se kupi (ako znate). Hvalaalekbg napisao:Od benzoil peroksid gelova u Beogradu znam imaju da se nadju Dercom clear (4% bp) gel i BP+E gel domaci prozvod (bp +eritromicin antibiotik).
Verovatno da imaju josh neki.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 19, 2006 4:07 pm
Imas ga maltene u svakoj opremljenijoj apoteci (znaci blize gradu) oko 700 din. Ja sam ga uzimao negde kod slavije ne secam se tacno koja.d_bg napisao:Da li mozda znas u kojoj apoteci ima Dercom clear? Ako neko jos zna neki BP gel recite, samo pomenite i apoteku dge ima da se kupi (ako znate). Hvalaalekbg napisao:Od benzoil peroksid gelova u Beogradu znam imaju da se nadju Dercom clear (4% bp) gel i BP+E gel domaci prozvod (bp +eritromicin antibiotik).
Verovatno da imaju josh neki.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 06, 2006 7:29 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Ova krema mi daje osecaj svezine,ako uopste mogu tako reci!Masnoca je smanjena na minimum,sto od sapuna(EUCERIN!!!!!!!!!!!!!!!!)sto od zalfije(osvezavanje jednom dnevno)i naravno od Vichy Normaderma!Probajte je,obavezno!Zaboga nemate sta da izgubite!
P.S.opet vam kazem:PITE STO VISE VODE I TO IMA UTICAJA,I KUPITE NEKE SUMECE TABLETE!
P.S.opet vam kazem:PITE STO VISE VODE I TO IMA UTICAJA,I KUPITE NEKE SUMECE TABLETE!