Pa koristi to shto si kupio sa Teleshopa, vidi jesu li preparati na bazi benzoil peroksida ili salicijum acida, lice kad peresh sapunom nemoj da struzesh kao ruke kad peresh, vec ruke nasapunjaj i samo prenesi sapunicu na celo lice, a onda isperi, budi jako nezan, lice ne brishi peshkirom, vec natapaj nezno, isto i peshkir treba da je mek, i da bude za lice poseban, bar 2x nedeljno menjaj peshkir za lice. Ja recimo lice ne perem rukama uopshte, vec jako blagim mlazom tusha, sa mlakom vodom. I opishi malo svoje bubuljice, jesu potkozne, krupne, sitne, sa zutom gnojnicom itd.
I znam da ti je teshko, ali se trudi da ne zapadash u ocaj, uvek na kraju imash Roakutan kao zadnju soluciju (procitaj topic o njemu na ovom forumu), koji mozesh od septembra poceti da koristish, ali prvo treba da isprobash sve, i prati sam situaciju i da li ti i shta pomaze, jer dermatolozi te vide na 2min. i prepishu ti od oka preparatae, pa shta ti bog da, ja od kad sam poceo sam da isprobavam preparate, sam doshao do reshenja (sapun+krema za lice). Ako ti sve to ne pomogne, poshto vidim da ce ti i Proactiv stici, mogu ti ja reci shta je meni pomoglo, ali prvo probaj ovo shto si debelo platio. I nece ti se problem reshiti preko noci, morash biti nazalost strpljiv i jako uporan, i dobro prati kako se odvija situacija, da li ti neshto pomaze ili ne, sam ceni i doci cesh do reshenja.
|