posto me vec duuze vreme (2 godine) muci jedan veliki problem...
Pokusacu da sto bolje objasnim problem...
Naime, cesto mi se menja raspolozenje, velika nezainteresovanost, depresija, kao neka suicidnost, velika zelja da pobegnem sto dalje od svog okruzenja, jako se brzo iznerviram i pobesnim ali to me kratko drzi, svi i sve me nervira, jako slabo me drzi paznja, na primer na poslu stvar koju radim mi drzi paznju maksimalno 10 minuta i onda mi jednostavno dojadi i batalim... Cesto imam "izlive" gladi, tj nekontrolisanu zelju za jelom, dok nesto ne uzmem da klopam obuzima me stres i nervoza, (nisam puniji, cak sta vise imam 75kg i 190cm, 20 god), mali broj stvari me interesuje, kad vidim da me ceka neka obaveza ili problem tad mi je najgore, dobijem bas dobar stres i nervozu a sve to unapred, misleci da ce se sve to lose zavrsiti iako to na kraju ispadne i dobro...
Svaki poraz, uvredu ili neku salu na moj racun primam k srcu, i to me bas "ubije" u pojam, tu nacisto puknem...
Cesto imam glavobolje i veliki nedostatak energije, imam osecaj kao da uopste nemam snage ni da hodam, mozda ovo i najvise uzrokuje moje probleme...
Jedina stvar koja me 'dozove' jesu neke male stvari, tj neke male radosti, i onda mi raspolozenje bude super, ali cim to prodje, 'ajmo Jovo nanovo...
Ne znam sta moze biti uzrok svemu ovome, zato se vama obracam i nadam se pomoci, jer mi stvarno ovo postaje veliko opterecenje..

Hvala unapred svim dobrim ljudima na pomoci!