POHVALA FORUMU

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Odgovori
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

POHVALA FORUMU

Post od bobans1983 »

Odavno me je muka naterala da posecujem medicinske forume Muz oboleo od karcinoma) pa sam posecivala razne forume jer moj muz primi hemoterapiju i kuci.A sta sa zatvorom,stucanjem nervozom opet hemija lekovi e pa mora da postoji jos nesto pomislih.......
I tako me sam Bog posla na ovaj fantasticni forum.
Svaka cast administratoru (sto se vidi po posecenosti) .Pusta sve postove pa neka narod sam nadje sta mu odgovara i novine pisu svasta pa niko ne cenzurise.
tragajuci tako po "netu" naleteh na forum B92 koji je ovih dana dobio nagradu (?) tamo su mi sekli postove pa sam se osecala kao djak na pismenom zadatku.
Ja sam samo jedna nesrecna osoba kojoj je ocajnicki nekad potrebno neko udruzenje tipa "porodice obolelih od karcinoma" sto sam zahvaljujuci Vama pronasla.
Uzgred podforum B92 zave se KANCER RAK (kao da je horoskop) i ima ukupno ("5") strana smesno,ili tuzno u odnosu na "nas" i vas forum.
Jos jednom hvala Vam sto postojite.
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

pohvala

Post od kat0404 »

Bobans,draga,pridruzujem se tebi u pohvalama ovom forumu.
Gde si ovih dana,drzis li se?Ja sam malo ,,pukla,,.
Pisi na temu prijatelji.
Srecni praznici ,administratori,moderatori,ucesnici lekari i mi ostali............ :D :lol: :lol:
hors
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 9:06 pm

Post od hors »

XXX poruka obrisana XXX
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od macadamia »

@hors

I šta? Tvoj virtuelni "gradić" će imati bolji rejting među ostalim virtuelnim gradićima? Pa? Jel' to menja nešto? Da možda nećeš dobiti kakvu nagradu ili šta?

Prvi put kada si spamovao je bilo i simpatično. Drugi, treći, četvrti, pa i peti put je već neukusno, s obzirom na tematiku foruma. Stavi link u potpis, možda neko i klikne... Ne preteruj.
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
Korisnikov avatar
SLEEPY
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 09, 2008 9:48 pm

Post od SLEEPY »

I od mene sve pohvale za Forum.
Ja sam se tek registrovala, malo teze se snalazim sa netom,
ali svaka cast na svemu sto se moze procitati ovde! :D
Odgovori