Da li je ovo anksioznost??? Help

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: vlada99, moderato, admin

Odgovori
Marianna1702
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 06, 2015 6:45 pm

Da li je ovo anksioznost??? Help

Post od Marianna1702 »

Imam 25 god i skoro nikakvih problema...onda u jednom momentu nastane neki cudan napad,pokusavam da udahnem vazduh,suse mi se usta,gutam 300puta i ako nemam sta da progutam,onda se smirim i bude sve ok!!! Ali u momentu se toliko uplasim da pomislim da cu se ugusiti...to mi se ne desava svaki put,obicno kada ostanem
Sama ili kada trebam negde sama da odem!!! Uzas! Ja stvarno ne znam da li sam normalna i kakva je ovo panika,ja sam normalna osoba a ovo sto mi se desava povremeno ne znam sta je,ali mi dodje od muke da vristim! A da jos jedan bitan detalj od skoro nigde ne izlazimmbez flasice vode,pocelo je cak i drustvo da me zeza zbog toga! Molim cas za savet sta da uradim da li da odem kod nekog psihijatra psihologa ne znam stvarno!!!!
Ko hoce nadje nacin,ko nece nadje izgovor!!!
Marianna1702
Novi član
Novi član

Re: Da li je ovo anksioznost??? Help

Post od Marianna1702 »

* REKLAMA * napisao:Koliko je cesto to "povremeno"?
Pa ne desava se tako cesto,npr sada pa onda nestane neko vreme,pa onda opet...mozda dva do 3 puta mesecno! Stvarno ne znam kome da se obratim!
Marianna1702
Novi član
Novi član

Re: Da li je ovo anksioznost??? Help

Post od Marianna1702 »

Marianna1702 napisao:
* REKLAMA * napisao:Koliko je cesto to "povremeno"?
Pa ne desava se tako cesto,npr sada pa onda nestane neko vreme,pa onda opet...mozda dva do 3 puta mesecno! Stvarno ne znam kome da se obratim!
Desava mi se da po 100 puta gutam a nemam sta vise da progutam,onda mi se osuse usta onda samu sebe smirim...ja ne znam stvarno mozda sam luda! :(
Odgovori