Edit post?

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
zami'87.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 15, 2010 9:58 pm
Kontakt:

Edit post?

Post od zami'87. »

Mislim da bi forum dobio na kvalitetu ako biste uveli opciju "izmeni poruku". Bio bih vam zahvalan jer ponekad covek posalje "radnu verziju" odgovora....
Maria Mancini
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 18, 2010 5:50 pm

Re: Edit post?

Post od Maria Mancini »

Taman da ne otvaram novu temu, postoji opcija "Uredi", ( ja koristim forum na srpskom jeziku) , ali traje 5 minuta, a ja se obično setim još nečega nakon tog vremena :roll: .
Različiti forumi imaju i različitu politiku, od onih koji uopšte nemaju ovu opciju, do one koji je ostavljaju 24 h. Ako neko menja poruku, ispod nje piše otrpilike : Poruku menjao [nick korisnika] u to i to vreme.
Predlažem nešto između, makar 15 minuta ili još bolje pola sata za edit.
Frekvencija ljudi na forumu nije prevelika, odn. na novi post ne navale svi odmah, a onome ko piše je ostavljana mogućnost da dopiše nešto, ispravi greške i sl.
Evo, ja sam pisala post za postom, jer mi se opcija izgubila, na nekim forumima imate i automatsko spajanje postova, ako vreme između 2 posta istog autora nije veliko ( na znam tačno koliko ), pa treba porazmisliti i o tome.
Međutim, mislim da bi dobri stari Edit, od pola sata rešio probleme i da bi svi ili zadovoljniji, pisali i čitali lepše forumulisane i smislenije postove, samim tim bi forum dobio na kvalitetu, kako kaže postavljač teme, zami'87.
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Edit post?

Post od admin »

Maria, na vas predlog, period u kome je moguce izmeniti poruku je povecan sa 5 na 10 minuta. :wink:
Odgovori