Edit post?
Moderatori: moderato, admin, vlada99
Edit post?
Mislim da bi forum dobio na kvalitetu ako biste uveli opciju "izmeni poruku". Bio bih vam zahvalan jer ponekad covek posalje "radnu verziju" odgovora....
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 18, 2010 5:50 pm
Re: Edit post?
Taman da ne otvaram novu temu, postoji opcija "Uredi", ( ja koristim forum na srpskom jeziku) , ali traje 5 minuta, a ja se obično setim još nečega nakon tog vremena
.
Različiti forumi imaju i različitu politiku, od onih koji uopšte nemaju ovu opciju, do one koji je ostavljaju 24 h. Ako neko menja poruku, ispod nje piše otrpilike : Poruku menjao [nick korisnika] u to i to vreme.
Predlažem nešto između, makar 15 minuta ili još bolje pola sata za edit.
Frekvencija ljudi na forumu nije prevelika, odn. na novi post ne navale svi odmah, a onome ko piše je ostavljana mogućnost da dopiše nešto, ispravi greške i sl.
Evo, ja sam pisala post za postom, jer mi se opcija izgubila, na nekim forumima imate i automatsko spajanje postova, ako vreme između 2 posta istog autora nije veliko ( na znam tačno koliko ), pa treba porazmisliti i o tome.
Međutim, mislim da bi dobri stari Edit, od pola sata rešio probleme i da bi svi ili zadovoljniji, pisali i čitali lepše forumulisane i smislenije postove, samim tim bi forum dobio na kvalitetu, kako kaže postavljač teme, zami'87.

Različiti forumi imaju i različitu politiku, od onih koji uopšte nemaju ovu opciju, do one koji je ostavljaju 24 h. Ako neko menja poruku, ispod nje piše otrpilike : Poruku menjao [nick korisnika] u to i to vreme.
Predlažem nešto između, makar 15 minuta ili još bolje pola sata za edit.
Frekvencija ljudi na forumu nije prevelika, odn. na novi post ne navale svi odmah, a onome ko piše je ostavljana mogućnost da dopiše nešto, ispravi greške i sl.
Evo, ja sam pisala post za postom, jer mi se opcija izgubila, na nekim forumima imate i automatsko spajanje postova, ako vreme između 2 posta istog autora nije veliko ( na znam tačno koliko ), pa treba porazmisliti i o tome.
Međutim, mislim da bi dobri stari Edit, od pola sata rešio probleme i da bi svi ili zadovoljniji, pisali i čitali lepše forumulisane i smislenije postove, samim tim bi forum dobio na kvalitetu, kako kaže postavljač teme, zami'87.
- admin
- doktor.rs tim
- Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Edit post?
Maria, na vas predlog, period u kome je moguce izmeniti poruku je povecan sa 5 na 10 minuta.