Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Voda naravno poboljsava erekciju u svakoj situaciji, treba razmotriti da li to deluje samo na simptom ili i na uzrok, u smislu da smanji i elektrosenzitivnost organizma... Zatim tu je koza, teoretski ako je bolje hirdirana trebala bi da lakse funkcionise kao faradejev kavez, zar ne?
Откуд знаш да није суштинско решење када не знаш шта је суштински узрок?!
Минус јер су сокови пуни заслађивача, вештачких боја, укуса итд. па је потребно испирање организма. Ако имају својство диуретика ситуација је још гора.
Moram da nadjem nacin da nabavim one wireless armour bokserice iz Engleske. Ocigledno je da je u tome sustina, jer sada u blizini smartfona imam iste simptome kao pre za lap topom, znaci jasan bol u predelu genitalija.
Kako to da uradim, ima li u Beogradu butika u kojima moze da se naruci roba iz inostranstva?
Gledao sam na televiziji N1 reportazu o nekom aparatu koji se nosi ulicom i pretvara wifi signale u zvuk, cuje se pucketanje iste ucestanosti kao simptomi na koje sam ja odavno navikao. Mozda moj organizam reaguje na wifi kao radio prijemnik.