Vezikoureteralni refluks kod deteta molim za pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Vladonja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 25, 2006 4:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Vezikoureteralni refluks kod deteta molim za pomoc

Post od Vladonja »

Postovani
Imam cerkicu staru 6 godina koja se povremeno zali na bolove u desnoj slabini.Obisli smo nekoliko bolnica gde su se konacno smilovali i dali nam uput za ultrazvuk.Na ultra zvuku ustnovili su da je desni mokracovod prosiren kako oni kazu grad 3 dok je levi grad 1.Otisli smo na deciju urologiju gde su takodje ponovili ultrazvuk na kome je sve bilo u redu ali su nam zakazali jos jedan ultrazvuk gde su joj ubrizgavali kontrast i sve to pratili.Na tom snimanju takodje je sve bilo u redu rad bubrega kao i kanali.Medjutim dete se i dalje zali na povremene bolove u slabini a mi sve to nemocno posmatramo.Inace radili smo kontrolu krvi i urina gde su takodje rezultati bili dobri.Inace imala je ceste upale grla dok joj u januaru nismo operisali krajnike cak je i nekoliko puta imala urinarnu infekciju.S obzirom da zivimo u inostranstvu i da smo kao gradjani drugog reda uvek na nekom cekanju zanima me vase misljenje sta bih po vasem misljenu trebalo odraditi.Molm za vase miljenje.HVALA VAM BESKRAJNO UNAPRED
Odgovori