valjda upala prostate
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
valjda upala prostate
cao svima ! imam problem.Bio sam kod urologa i on mi je odradio rektalni pregled i rekao mi da imam upalu prostate.Inace imao sam umerene bolove u testisima i donjem stomaku.Preporucio mi je mirovanje 10 dana uz antibiotik marocen 2x1 i prostamol uno 1x1.Uradio sam ultra zvuk kod radiologa koji mi je rekao da na prostati iamm cistu velicine 14mm medjutim moj urolog je rekao da to nema veze sa cistom vec da je to semena kesa.Imam problem mokrim mnogo,nemam bolove dok mokrim,malo mi zaostane mokraca.I da kardiolog mi je rekao da imam malo peska u bubregu,vrlo malo.Moj urolog mi je uradio opet ultra zvuk i on je ubedjen da je to semena kesa.E,sad mlaz mi je uvijem i pljosnat.15 dana je proslo kako sam se obratio urologu,a pre toga sam imao manjih problema sa mokrenjem tako sto mi uvek malo ostajala mokraca.Pijem caj od kopriven,mleciku,jedem semenke od bundeve al evo vec 15 dana isto stanje.U jednom trenutku sam smajio mokrenje al posto sam prestao da pijem Marocen cini mi se opet mokrim mnogo.Urolog mi je rekao da se vratim na posao slobodno al ja se plasim zime posto i dalje mokrim mnogo tu mi nesto nije u redu.Imateli neki savet,neku pomoc i jel je neko uopste imao slicnih problema ? hvala unapred
Re: valjda upala prostate
Ти си се жестоко прехладио. Како си то успео и колико имаш година?
Odlicno je to sto pijes-trosis samo nastavi--treba malo duze da bi se stanje popravilo.
Meni je pomagao dosta u takvim slucajevima AMER caj no svakakom slucaju treba vremena.
Pomoglo bi jos da svako vece sedis u mlakoj vodi po pola sata i da nosis vunene carape -znaci--nogama uvek da bude toplo i naravno ne sedeti ni na malo hladnom.
Bice to ok ne brini--samo budi uporan.
SRECNO
Meni je pomagao dosta u takvim slucajevima AMER caj no svakakom slucaju treba vremena.
Pomoglo bi jos da svako vece sedis u mlakoj vodi po pola sata i da nosis vunene carape -znaci--nogama uvek da bude toplo i naravno ne sedeti ni na malo hladnom.
Bice to ok ne brini--samo budi uporan.
SRECNO
Васо, можда би могао да набави електрично јастуче па да њиме греје позадину, тј. да седи на њему? Шта мислиш о томе?
Ja vec 20 godina kuburim sa prostatom al hvala bogu, jos uspevam i iz iskustva mogu reci da nije isto--zasto ne znam-ja sam probao da sedim na mlakoj TA peci, mislim da je slicno jastucetu,da ne bih sedeo u mlakoj vodi al cak mi se cinilo da mi je odmagalo--zato preporucujem mlaku vodu-znaci ni puno vruca nikako hladna.
SEMENKE OD BUNDEVE SU CUDO-samo ne jesti pecene vec sveze-samo osusene prirodno-ima da se kupe u prodavnicama zdrave hrane--golice-semenke nepecene.
SRECNO
SEMENKE OD BUNDEVE SU CUDO-samo ne jesti pecene vec sveze-samo osusene prirodno-ima da se kupe u prodavnicama zdrave hrane--golice-semenke nepecene.
SRECNO