Zdravo.. Na glavicu mi se pre mesec dana pojavila crvena fleka, oko centimetar velika nepravilnog oblika. i nije bilo nikakvih ispupcenja ,vec je izgledalo slicno kao kada pukne kapilar na oku. Prepao sam se, uvece se povuklo. i od tada stalno primecujem iste crvene fleke ali manje, i u vecem broju. samo sto se ove mnoogoo tesko uocavaju golim okom..Molim vas kazite mi da li su ove fleke karakteristicne za neku bolest, jer nema nikakvog svraba, ne smeta mi nista. Cini mi se da nisam nikada ranije primecivao, a sada primecujem i to posle 2 meseca od seksualnog kontakta sa jednom osobom. Mnogo se plasim jer sumnjam na hiv. a nigde nisam nasao da neko ima takav problem, uglavnom ljudi kazu da imaju svrab, da se ne povlaci, a kod mene se cas povuce, cas se pojavi ponovo.
P.S. imam 17 godina.. ne znam sta da radim.
UPOMOC
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: UPOMOC
Ma nemoj paniciti--al ipak otidji kod doktora samo on moze kad vidi da da pravu dijagnozu--bolje je to da uradis nego tako da se brines--ma kakav hiv??
Re: UPOMOC
Hvala na ohrabrenju, resio sam da idem da uradim test na hiv, zato sto ipak ..imao sam odnos sa osobom o kojoj ne znam mnogo..Samo mi je malo problem da se pojavim ne znam kako da se ponasam ali ..moram.