Devojka mi je rekla da mi je sperma slana. Nije nista preterano, ali ipak da pitam. Nema drugih problema, savrseno sam zdrav. Imam 18 godina
Pitanja:
1) da li je normalno da je sperma slana (umereno)?
2) da li moze necim da se "izleci" (ishrana itd.)
Ukus
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Zamisli pogledao sam i nista ne pise.
Usput da napomenem da sam primetio da ako nastavim da... uf... stimulisem penis u toku orgazma da je sperma tecnija i mnogo prska (ne znam da li je ovo pravilno izrazavanje, sorry). Akoo stanem sa... stimulacijom na pocetku orgazma sperma je gusta i u normalnim kolicinama, ali ako produzim ima je u velikim kolicinama i tecna je.
Da li je to normalno? Znam da svaki muskarac ima drugaciju ejakulaciju, ali da napomenem zbog predjasnje poruke, mozda je povezano.
Usput da napomenem da sam primetio da ako nastavim da... uf... stimulisem penis u toku orgazma da je sperma tecnija i mnogo prska (ne znam da li je ovo pravilno izrazavanje, sorry). Akoo stanem sa... stimulacijom na pocetku orgazma sperma je gusta i u normalnim kolicinama, ali ako produzim ima je u velikim kolicinama i tecna je.
Da li je to normalno? Znam da svaki muskarac ima drugaciju ejakulaciju, ali da napomenem zbog predjasnje poruke, mozda je povezano.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam elektrotehnicar, hemiju znam osnove, ucio sam je samo 2 godine...tamaraft napisao:pa zar ne pishe koji je sastav sperme?
hemijski sastav? shta chini jedan ejakulat?
ajd malu mucni glavom!
malo proshetaj poforumu, svashta moz da nadjesh!
Meni ne smeta, ali reko' da pitam... Da ne bude posle k'o u onom vicu "ne mora da se sece, sam ce otpasti "

Jezik pregriz'otamaraft napisao:pa probaj svoju spermu aman choveche, pa cesh videti i sam da je sve u redu!
ne panichi nego uchivaj i koristi zashtiti ako necesh bebce u 18toj godini!

Ne znam da li cu probati, i da probam ne bih znao da li je ok ili nije. Ma sve je ok, nego ja reko': "ko pita ne skita"
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5