Верујем да ћеш то лако да решиш само буди упоран.
Када се опереш како то иначе радиш, испери се раствором соде бикарбоне. У литар топле воде стави кашику или две соде бикарбоне и добро размути. Тиме се испери и немој после да се испираш чистом водом. Мало сачекај па се обриши. Немој да се трљаш пешкиром него само потапкај.
Сода бикарбона је мајка Мара за бактерије и гљивице јер им прави базну средину у којој оне не могу да живе. Нема им лека против соде бикарбоне.
Ја сам једном добио тако гадну гљивичну инфекцију која се много проширила. На овај начин сам је смирио врло брзо и за неких месец дана све је прошло.
Важно је да гаће свакодневно мењаш. Ако се доста знојиш и чешће. Добро је да чист доњи веш испеглаш (нарочито део између ногу) да би побио ако је шта остало од бактерија или гљивица. Такође када переш веш, обавезно стави неколико кашика соде бикарбоне заједно са прашком за прање. Добро је и против каменца и против гљивица и бактерија.
Е сад, тај смрад може да дође и из чмара ако имаш кандиду у цревима па се секрети лагано сливају напоље. За то погледај на
мом сајту у здравственим саветима под Кандида. То се решава природним методама тако да нема бојазни од нуспојава.