:/

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
3per
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 16, 2013 6:22 pm

:/

Post od 3per »

Imao sam odnos pre nedelju dana,taj odnos bukvalno nije trajao od dva minuta,koristio sam zastitu.Dosao sam kuci bio sam mrtav umoran nisam se istusirao,ujutru kada sam ustao onda sam tek otisao da se istusiram kada sam sve to zavrsio primetim crvene tackice na glavicu i ne znam sta je vec pet dana tako,bio sam kod lekara opste prakse i prepisali su mi fenistil gel tako nesto ako me razumete... Takodje trazio sam uput za urologa medjutim doktor opste prakse dao mi je uput za institut kozno venericnih bolesti,sa dijagnozom...( dermatitis contacta allergica,non specificata ) pre dva meseca sam vadio krv na hiv za sve bukvalno i sve je u redu... Samo mi pomozite molim vas da znam o cemu se radi nemam ja nikakav problem da odem kod lekara,samo me interesuje vase misljenje i to je to ! Hvala vam unapred ! :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: :/

Post od aa_aca »

Вероватно алергија на кондом.
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: :/

Post od MarkoKg9 »

Ako ti se to ne povuče uskoro idi kod urologa da uradiš bris, mada ne mora biti ništa, možda samo neka iritacija ili nešto slično...
Odgovori