Поздрав,
имам 21. годину, 193 цм и 85кг.
Пре 14 дана сам оперисао ингвиналну хернију тј. брух. Успешно, бар тако рече хирург, је отклоњен проблем са моје десне стране. Скинуо сам конце пре 5 дана и рана зараста одлично хвала Богу, нисам имао никаквих компликација од операција па до сада.
Међутим, појавила се компликација која ми прави невероватан психички притисак и нервозу, наиме, после операције па до данас имам болове на пенису, значи осећам болове тачно по већини вена које се простиру преко њега. Пошто још паузирам са сексуалним односима док ми рана у потпуности не зарасте од операције, због ових болова нисам у стању ни да мастурбирам и плашим се да неће престати. Док не дотакнем те вене или шта већ, тј. док ми је пенис слободан у боксерицама немам никаквих проблема. Мање болове осетим уколико их скинем и пустим пенис да "виси". Ерекција је нормална, као и пре операције, ако не и боља.
На пенису нису видљиви никакви "нови елементи" или црвенила итд. сем нечег што се пружа по средини, а тврђе је, изгледа ми као нека кошчица, и сигуран сам да је нисам видео пре операција.
Надам се корисном савету, и извињавам се на оволикој писанији али сам хтео да Вас детаљно упознам са проблемом. Унапред захвалан...
Чудан проблем
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Чудан проблем
koscica sigurno nije
, a dok se ne vidi kako to izgleda ne moze da se kaze nista...najverovatnije je samo vena, a to sto boli - jos uvek je to sve sveze nakon operacije, seckana je koza i dublji slojevi, tu su nervni zavrseci, krvni sudovi, pa je potrebno neko vreme da se ceo taj predeo oporavi...kada je penis na dole onda rasteze kozu u predelu reza na dole pa zato tad boli...mada i u boksericama visi slobodno, sem ako nisu one uz telo, i najbolje je da nosis te koje su uz telo...sacekaj jos malo i trebalo bi da prodje...a ako se bol zadrzava, ako vidis da nesto i dalje nije uredu onda naravno kod lekara da to pogleda...

Re: Чудан проблем
Хвала пуно, надам се да је пролазно али ипак ми је чудно јер је прошло 15 дана од операције...Dr011 napisao:koscica sigurno nije, a dok se ne vidi kako to izgleda ne moze da se kaze nista...najverovatnije je samo vena, a to sto boli - jos uvek je to sve sveze nakon operacije, seckana je koza i dublji slojevi, tu su nervni zavrseci, krvni sudovi, pa je potrebno neko vreme da se ceo taj predeo oporavi...kada je penis na dole onda rasteze kozu u predelu reza na dole pa zato tad boli...mada i u boksericama visi slobodno, sem ako nisu one uz telo, i najbolje je da nosis te koje su uz telo...sacekaj jos malo i trebalo bi da prodje...a ako se bol zadrzava, ako vidis da nesto i dalje nije uredu onda naravno kod lekara da to pogleda...
Да, носим слип боксерице, уз тело тако да је то ок. Идем прекосутра код хирурга да видим каква је његова процена..