jednostavno pocnem da mislim na nesto drugo,i prodje...jedino je malo problematicno nocu,posto legnem da spavam,ali se nekako snalazim

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
U pravu si covece sto posto pa ako te jednom ne bude mrzelo, daj objasni molim te. Ovo me strasno zanima i to sam sam provalio da je tako. Svako jutro mi je besika puna i provalio sam da to ima veze sa erekcijom, kada je ispraznim erekcija spadne. Stvarno zanimljivo i jako cudno.Filip napisao: Za noćne erekcije potrudi se da ne piješ vodu 4-5 sati pre spavanja jer puna bešika u toku noći olakšava nastajanje erekcija (postoji objašnjenje za ovo ali me mrzi da kucam, a nije ni bitno) i trudi se da ti tokom dana bešika stalno bude prazna.
Znam, znam. Nisam bas toliki coban (imam fakultet iz drustvenih naukaVragolasta Amfibija napisao:ako ti je rec laser zalicila na nesto sto ce ti "teleportovati" kozu na neko drugo mesto onda stvarno...koza mora da se odsece,presece..sve jedno...nozem,laserom...opet sve jedno.od vrste fimioze zavisi i tehnika.
Znaci, ako se ne radi laserom (u vecini slucajeva) mora se lezati u bolnici?uplink napisao:aj da bude i od mene neke koristi:
vremenski...oko 20ak minuta,ako se radi laserom ne lezi se u bolnici,sto se tice bola to je relativno...ubosce te 6 puta u glavic(nije toliko bolno koliko sam se ja bio uplasio kad mi je prinio iglu-neprijatno jeste...ali se da izdrzati),boli jedino malo kad pocne da sije...i eto
Znaci, ako se ne radi laserom (u vecini slucajeva) mora se lezati u bolnici?
Kako kome...meni operacija nije bila strasna mnogo...ali posle...uff...Ne znam,vjerovatno
Tehnicki, to ne bi trebalo da je neka preterano komplikovana operacija (ili zahvat), ali se radi o najdelikatnijem delu tela
Sudeci po ranijim postovima ljudi koji su se actually podvrgnuli ovome, cela stvar nije toliko strasna koliko se cini na prvo (a i drugo) citanje. Resio sam da za mesec-dva konacno resim taj problem (mozda i javim utiske)...