streptokoke molim pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

streptokoke molim pomoc

Post od razocarana »

Ne znam da li negde ima otvorena ova tema nisam je nasla.moj muz i ja prikupljamo analize za vantelesnu,morali smo privatno da nosimo bris i na svoju ruku pored trazene analize uradili smo i bakteriolosko ispitivanje brisa uretre gde je nadjeno Streptococcus agalactiae. radjen je anti biogram Cephalexin S Cefaclor S Gentamycin R Roksitromicin S Trimethoprim+Sulfameth. S Ofloxacin S Norfloxacin S Ciprofloaxin S Doxycyclin I Amoksicilin S Azitromycin S.Nemamo pojma koliko je los ovaj rezultat jer suprugov urolog ne radi a drugi nece ni da ga pogleda a nama je vreme jeko dragoceno zbog vantelesne da je ne odloze zbog toga.da li ima neko ko moze da nam kaze koji antibiotik ovo leci i koliko dugo zahteva ova bakterija lecenje???Da li je moguce da su streptokoke uzrok vecini nasih problema kao sto su erekcija,izostanak ejakulacije,bol u donjem delu stomaka,cesto pojavljivanje crvenih tackica dve tri na penisu.to sve traje tri godine i nikada suprugovom urologu nije palo na pamet da urade bris a svaki put mu se zalio na to(ja bila prisutna)i svaki put mu je prepisivao neke kremice koje nista nisu pomagale,te tackice kada se pojave traju par dana mazao ih on ili ne.moram da napomenem pre tri godine je pio hemomicin zbog upale epididima i nakon toga ceo penis je bio prekriven crvenim tackicama koje su pucale i suzile i spajale se to je bilo kao na horor filmu i tada mu je dao kremu didermal.
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
Odgovori