Staphylococcus aureus problem
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Staphylococcus aureus problem
Шта пијеш од течности у току дана и колику количину?
pijem oko 3l tecnosti u toku dana, najvise vode i uvin caj
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Три литра је у принципу довољно, зависно од килаже, под условом да не пијеш газиране напитке.
Било би добро да, ако већ ниси, консултујеш стручњаке из Института за проучавање лековитог биља "Јосиф Панчић".
Било би добро да, ако већ ниси, консултујеш стручњаке из Института за проучавање лековитог биља "Јосиф Панчић".
Cao svima!
Nakon uradjene spermokulture nadjen mi je Staphylococcus aureus u prostati ( prostatitis ) , pojavljivao mi se sekret skoro providan i imao sam bolove... Na antibiogramu ova bakterija je bila osjetljiva na Ciprofloksacin koji je odlican za prostatu...jer dobro prodire u nju...
Nakon koristenja ovog antibiotika bolovi su ubrzo nestali , sekret se smanjivao i tek je prestao sa izlucivanjem na " 14 dan " terapije, tako da sam nastavio sa Ciprofloksacinom jos 14 dana , ukupno 28 dana terapije i bio sam izlecen
Zahvaljujem se Dr011 sa foruma koji mi je pomogao u tome!
Nakon uradjene spermokulture nadjen mi je Staphylococcus aureus u prostati ( prostatitis ) , pojavljivao mi se sekret skoro providan i imao sam bolove... Na antibiogramu ova bakterija je bila osjetljiva na Ciprofloksacin koji je odlican za prostatu...jer dobro prodire u nju...
Nakon koristenja ovog antibiotika bolovi su ubrzo nestali , sekret se smanjivao i tek je prestao sa izlucivanjem na " 14 dan " terapije, tako da sam nastavio sa Ciprofloksacinom jos 14 dana , ukupno 28 dana terapije i bio sam izlecen
Zahvaljujem se Dr011 sa foruma koji mi je pomogao u tome!