Sta mi se to desava?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Sta mi se to desava?
Pocinje da me nervira i pomalo zabrinjava ova situacija: sa djevojkom sam u autu, uzbudjeni oboje, hladno napolju a mi hocemo da se mazimo i dozivimo orgazam oboje. ona dozivi lako tako sto je ja dodirujem ali kad dodje red na mene ja ne mogu da dozivim orgazam nikako. ima li to veze sto je hladno napolju pa i u autu pomalo i sto mozda nisam dovoljno opusten da bih mogao dozivjeti? prosle god u ljeto sam lako mogao da dozivim a sada ne
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
- Kontakt:
Ha ha ha, Lemy, bez obzira sto ti ne mogu objasniti kako da resis problem, moram reci da sam se nasmejao do suza! Podmladio si me 10 godina!
Imas pice...
Eh da, probajte oral, ali parkiraj se sa strane, da ne zgazis nekoga

Imas pice...
Eh da, probajte oral, ali parkiraj se sa strane, da ne zgazis nekoga

http://www.youtube.com/watch?v=X4U7VgUQ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
Volio bih da mi na pitanja koja slijede odgovori iskljucivo urolog jer bi mi on/a dao/la najbolji i najtacniji odgovor ili neko ko se zaista razumije u problematiku te struke.
1. Kada mi je ud ukrucen, odnosno u fazi erekcije spusta se brze nego inace, to prije nije bio slucaj, zasto je to tako i jel to normalno?
2. Ne mogu da dozivim orgazam odnosno ejakulaciju ni na jedan nacin-samozadovoljavanjem ili kada mi to djevojka radi oralno ili dodirivanjem i masturbiranjem a prije sam mogao. Prije dvije sedmice kada sam vodio ljubav sa njom u roku od nekoliko sati sam dozivio dva orgazama ali da napomenem da smo imali pauze izmedju sexualnih odnosa. Kako da imam normalan sexualni zivot, da mogu da dozivim orgazam (svrsim), kako da rijesim ovaj problem??
3. Imaju li kakve veze pitanja koja sam postavio pod 1 i 2 sa tim sto koristim tablete seroxat i povremeno spirulinu? Mozda one uticu na to sto je takva situacija kakva je?
1. Kada mi je ud ukrucen, odnosno u fazi erekcije spusta se brze nego inace, to prije nije bio slucaj, zasto je to tako i jel to normalno?
2. Ne mogu da dozivim orgazam odnosno ejakulaciju ni na jedan nacin-samozadovoljavanjem ili kada mi to djevojka radi oralno ili dodirivanjem i masturbiranjem a prije sam mogao. Prije dvije sedmice kada sam vodio ljubav sa njom u roku od nekoliko sati sam dozivio dva orgazama ali da napomenem da smo imali pauze izmedju sexualnih odnosa. Kako da imam normalan sexualni zivot, da mogu da dozivim orgazam (svrsim), kako da rijesim ovaj problem??
3. Imaju li kakve veze pitanja koja sam postavio pod 1 i 2 sa tim sto koristim tablete seroxat i povremeno spirulinu? Mozda one uticu na to sto je takva situacija kakva je?
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nema urologa koji bi mogao da ti kaze tacno sta je problem kod tebe.Naprotiv,najvise mogu da ti pomognu forumasi koji ovde postuju a imaju slican problem ili neko iskustvo sa tim.
Zato,ukljuci se u neku od tema sa slicnom problematikom i razmeni iskustva sa ljudima koji nisu lekari,vise ce ti pomoci od nas.
Sto se tice tih lekova,da li je vreme pocetka uzimanja ikako vezano sa vremenom gubitka potencije?
Zato,ukljuci se u neku od tema sa slicnom problematikom i razmeni iskustva sa ljudima koji nisu lekari,vise ce ti pomoci od nas.
Sto se tice tih lekova,da li je vreme pocetka uzimanja ikako vezano sa vremenom gubitka potencije?
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.