SSULJEVI

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
-naturista
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 16, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od -naturista »

Dali mi neko moze pomoci savetom sta i kako je najbolje uraditi da se oslobodim suljeva.
Unapred hvala, svi saveti su dobrodosli a i oni iz licnog iskustva.
Pozdrav
mary
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm

Post od mary »

Postoji čitav niz preparata koji ti mogu pomoći. U principu nećeš ih se trajno osloboditi ali ćeš se rešiti mnogih neprijatnosti do kojih dovode.
vlada82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 21, 2006 5:00 pm

Post od vlada82 »

Ovo mozes da probas,ne moze da skodi:
Kupi mekinje, svako vece posle vecere,pomesaj 4 kasike sa casom jogurta.Potrebno je da se to dobro sjedini,mozes cak to da napravis sat vremena pre konzumiranja,da bi bilo kompaktnije.
Uzimaj to jedno deset dana,trebalo bi da umanjis tegobe,meni su ovo rekla tri lekara.
Pozdrav
Gandra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 9:32 am

Post od Gandra »

Dodatak ovoga sto je predlozio Vlada82, sirove psenicnje mekinje i dodas mleveni lan u jogurt, to je odlicna stvar!!!
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Jedini način da se oslobodiš šuljeva je operacija.

Ukoliko su trenutno upaljeni ili ti pričinjavaju mnogo problema, probaj lek koji se zove Phlebodia. To nije lek u pravom smislu reči, ali pojačava zid vena i smanjuje tegove kod hemoroida. Uzima se 600mg jedanput dnevno, mesec dana.

Za lokalnu upotrebu preporučio bih ti Factu čepiće, ili FitoHem /na bazi raznih biljaka/. Takođe nisu loše ni masti od gaveza i nevena. Ubrzavaju obnovu epitela i deluju antiinflamatorno.

Treba malo i da omekšaš stolicu, ali su ti u gornjim porukama dali dobre ideje kako to da uradiš.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

dali si probao Amer caj-mislim da je dobar posto sam ja probao za prostatu i pomaze mi.
Odgovori