Videcemo kako ce biti. Neke stvari jednostavno nisu do mene, pokusavam ja i guram, ali jednostavno nekad nije do mene i zbog toga mi je potrebna strucna psiholoska/psihijatrijska pomoc, a pitanje je i koliko ona moze da ucini da mi bude bolje.aaaca napisao:То јесте тежак посао али имаш само тај један живот тако да мораш да гураш даље.
Nego, javljam se da kazem da je promena leka dovela do toga da sam primetio prva poboljsanja u vezi sa potencijom. Videcemo kako ce to ici na kraju. Moram i ja malo da se ogranicim u smislu toga da ne masturbiram svaki dan kao sto sam to ranije cinio i mislim da ce sve sa te strane biti ok. Mislim da su me prosle te godine kada sam mogao da masturbiram svaki dan i da mi to donosi zadovoljstvo.
A sto se tice druge, psihicke, strane, tu sam u velikom bedaku i ne znam da li da verujem da ce mi biti bolje, jer sam probao sve moguce lekove/doktore, itd, i nista ne uspeva, meni je samo jos gore, ali dobro, mozda ce sa ovom novom doktorkom biti bolje, videcemo. I ja treba da nastavim da radim na sebi, pa i pored toga sto ne uspeva. Ima svakako "materijala" za rad na sebi kod mene. U svakom slucaju, trudim se da ne ocajavam, mada da sam u velikoj dubokoj depresiji, to stoji.
Hvala puno na svim savetima.
Hvala puno na predlogu. Imacu to u vidu, medjutim, meni su lekovi unistili potenciju i depresija, pa gledam da "izlecim" i jedno i drugo, pa da mi se potencija vrati, a kao sto sam napisao gore, vraca se izgleda polako. Bar se nadam.Or_I napisao:mozda na ovom sajtu resenje problema sa potencijom http://kamagragel.xyz/kamagra
Mozda nekome ko je u depresiji a ko ima problema sa potencijom, ovi moji postovi budu korisni da utvrdi uzrok tih problema (lekovi, depresija - kao sto ja mislim da je kod mene, na primer...).