Ranice od trenja, molim pomoc...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
malac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 24, 2005 5:19 pm

Ranice od trenja, molim pomoc...

Post od malac »

Pozdrav svima. Imam 18 god i desavaju mi se neobicne promene na penisu, da budem precizniji, kada masturbiram pojavljuju mi se male rane(pucanje koze) tacno ispod glavica, meni se cini kao posledica trenja, koje se vremenom povlace, a sa suprotne strane mi se pojavljuju kao neki mali plikovi koji se takodje povlace. medjutim kada nosim kondom nemam ni jednu od tih pojava, naprotiv sluzokoza mi se na tom mestu cak i poboljsa. cini mi se da mi se koza susi na tim delovima pa zato i puca, mozda bi pomogla neka kremica ili... molio bi za savet, unapred zahvalan. malac
Hektor_bgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 1:09 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Hektor_bgd »

Moj savet je kondom! Ubuduce prilikom odnosa koristi obavezno kondom pa ako se te promene i dalje budu pojavljivale otidji kod lekara. Mada mozes i sada otici da bi bio mirniji.
Sapienti sat!
malac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 24, 2005 5:19 pm

Post od malac »

ok, hvala na savetu, ali malo mi je glupo da odem do doktora da mi se ne pocne smejati... tj. kakve slucajeve prima sve, i onda mu se ja pojavim sa malo isusenom kozom, imam osecaj da ce me isterati napolje iz ordinacije...
Hektor_bgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 1:09 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Hektor_bgd »

Niko ne bi trebao da se nasmeje tvom problemu,ma kakav on bio! A posebno ne lekar! Pa ako ti se bas sad i ne ide kazem ti koristi samo kondom i ako problemi i dalje budu prisutni eto ti veceg opravdanja da odes kod lekara a i manje sanse da ti se lekar nasmeje!
Sapienti sat!
neznam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 06, 2006 1:10 am

Post od neznam »

I ja imam neki slican problem, ali ja imam ranice po glansu penisa i koza mi je dosta suva, radio sam briseve i nista - sve je u redu.... Zna li neko shta je to i ima li reshenja da se koza vrati u prvobitno stanje tj. da glans bude gladak kao sto bi trebalo????
Odgovori