Prostatitis ili ne?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 29, 2009 10:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Prostatitis ili ne?
Skoro godinu dana moj problem se manifestuje ovako: ucestala potreba za mokrenjem, slab mlaz, neprijatan osecaj u korenu i vhu polnog organa, nema peckanja, nema bolova pri mokrenju. Dva urologa su na ultrazvuku rekla da nema nicega i da je sve u redu, nalazi urinokulture sterilni (osim jednog nalaza eserihije u spermi, sto se po urolozima ne tretira lekovima). Ureaplazma, mikoplazma takodje negativno.
Sve je pocelo akutnom infekcijom e.coli pre godinu dana, koja je zalecena kratkom terapijom antibioticima. Bol u donjem delu ledja prisutan je neprekidno. Poslednja preporuka urologa je da posetim neurologa i da snimim kicmu. Snimak pokazao: diskretnu skoliozu i ispravljenu lumbalnu lordozu. Da li da posetim neurologa? Sve moguce cajeve i preparate za prostatu sam probao. Polen pijem svakog jutra. Izvinjavam se na ovako duzem pismu ali ne znam vise sta da radim.
Sve mi to pravi veliku nervozu i neraspolozenje.
Sve je pocelo akutnom infekcijom e.coli pre godinu dana, koja je zalecena kratkom terapijom antibioticima. Bol u donjem delu ledja prisutan je neprekidno. Poslednja preporuka urologa je da posetim neurologa i da snimim kicmu. Snimak pokazao: diskretnu skoliozu i ispravljenu lumbalnu lordozu. Da li da posetim neurologa? Sve moguce cajeve i preparate za prostatu sam probao. Polen pijem svakog jutra. Izvinjavam se na ovako duzem pismu ali ne znam vise sta da radim.
Sve mi to pravi veliku nervozu i neraspolozenje.
Re: Prostatitis ili ne?
(osim jednog nalaza eserihije u spermi, sto se po urolozima ne tretira lekovima)
holy ja koliko sam shvatila escherihija u spermokulturi je mnogo opasnija nego kad je u urinokulturi
nama je inseminacija odlozena zbog toga, mm je morao da je izleci
ginekolozi je lece, za urologe ne znam
holy ja koliko sam shvatila escherihija u spermokulturi je mnogo opasnija nego kad je u urinokulturi
nama je inseminacija odlozena zbog toga, mm je morao da je izleci
ginekolozi je lece, za urologe ne znam
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Ne bi tesko podneo,pregled ko pregled.
Pregled prostate koji ne obuhvati i rektalni pregled kao da nije radjen,to je nonsens.
Ali naravno,za ultrazvuh se uzima vise para.
Potrebno je da odes kod urologa koji ce obaviti KOMPLETAN pregled.
Pregled prostate koji ne obuhvati i rektalni pregled kao da nije radjen,to je nonsens.
Ali naravno,za ultrazvuh se uzima vise para.
Potrebno je da odes kod urologa koji ce obaviti KOMPLETAN pregled.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Prijatelju jesi li nasao kakvo resenje,ako jesi javi mi se na [email protected] imam isti problem
to je veoma tezak problem--pisao sam vec puno o tome---
Isao sam kod par urologa al sto kaze Vragolasta-jedan stari urolog mi je pregledao prstom i meni je bilo mnogo bolje--do duse ne znam sta se konkretno desava --verovatno nekom masazom istisne iz prostate sadzaj koji ne treba da bude tamo ili je mozda ipak tamo zaostalo bakterija--no-potrazi takvog doktora-a ovi mladji nece to da rade--makar sam ja imao takvo iskustvo..
Zvuci malo cudno al procitaj nesto vise o masazi prostate-al ne u svrhu zadovoljstva -kao sto negde pisu nego zdravstvenog problema--
Ako si u NS ili blizu-mogu ti preporuciti urologa koji to radi-
Meni je dosta pomagao i prostamol--bundevine semenke-brusnica-kopriva isl.--i navika prilikom seksa---nikako odugovlaciti ili zuriti sa praznjenjem-meni to jako smeta a naravno i najmanja prehlada--nema kupanja u hladnoj vodi i stajanja i sedenja na hladnom--to nikako--
Takodje puno sedenja i duge voznje negativno uticu..
SRECNOOO
Isao sam kod par urologa al sto kaze Vragolasta-jedan stari urolog mi je pregledao prstom i meni je bilo mnogo bolje--do duse ne znam sta se konkretno desava --verovatno nekom masazom istisne iz prostate sadzaj koji ne treba da bude tamo ili je mozda ipak tamo zaostalo bakterija--no-potrazi takvog doktora-a ovi mladji nece to da rade--makar sam ja imao takvo iskustvo..
Zvuci malo cudno al procitaj nesto vise o masazi prostate-al ne u svrhu zadovoljstva -kao sto negde pisu nego zdravstvenog problema--
Ako si u NS ili blizu-mogu ti preporuciti urologa koji to radi-
Meni je dosta pomagao i prostamol--bundevine semenke-brusnica-kopriva isl.--i navika prilikom seksa---nikako odugovlaciti ili zuriti sa praznjenjem-meni to jako smeta a naravno i najmanja prehlada--nema kupanja u hladnoj vodi i stajanja i sedenja na hladnom--to nikako--
Takodje puno sedenja i duge voznje negativno uticu..
SRECNOOO
pa....sta bi na kraju,jesi li resio problem ili ne.... da nije sve to od preteranog sexa ili uzdrzavanja od ejakulacije,posto imam obicaj....
-
- Novi član

brate naopako,ja ne znam sta da radim vise....ubi me pisanje ustanem po 4 puta minimum u toku sna,a ovako na svakih sat vremena po malo,nekada za sat vremena po 7 puta a nekad po 3 sata nista.....naopako
jeste li probali amer-caj?
meni je on pomagao kad je bas akutno stanje.
probajte
meni je on pomagao kad je bas akutno stanje.
probajte
Cao vidim da raspravljate na ovoj temi!Ja sam u aprilu bio kod lekara na ultrazvuk kompletnog girnjeg dela tela !Pozalio sam se da imam ucestalo mokrenje i doktor mi je ultrazvukom pregledao prostatu rekao je da mi je blago uvecana !
na netu sam naso ovaj preparat koji mi je pomogao i resio sam problem nema nocnog ustajanja i sve je uredu!
Rec je o Zlatnoj maki !
Evo link po pogledaj i procitaj meni je to pomoglo prezadovoljan sam
http://www.zlatnamaka.com/
Sretno!!!
na netu sam naso ovaj preparat koji mi je pomogao i resio sam problem nema nocnog ustajanja i sve je uredu!
Rec je o Zlatnoj maki !
Evo link po pogledaj i procitaj meni je to pomoglo prezadovoljan sam
http://www.zlatnamaka.com/
Sretno!!!
Hvala svima,najgore je sto mi konacna dijagnoza nije postavljena,nego kao.....sve je u redu, a ja se ubih od pisanja....uskoro cu da odem ponovo sve da pregledam,pa cemo videti ....
-
- Novi član