PROSTATA -problem ?????

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
micony
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 10, 2005 6:32 pm

PROSTATA -problem ?????

Post od micony »

:roll: Postovanje svima !!

Imam uvecanu prostatu negde oko 46 milimetara !
Na pretragama urina i krvi sve je uredno dakle bez bakterija isl..
Da problem bude jos veci imam bolove na vrhu penisa ili u cevcici vise ni sam neznam ...
slabi mi i potencija a da nikad do sad nisam imao nikih zdrastvenih problema pa ni tih !
Pio sam mnogo antibiotika ali nista sve po starom bol,boli sad i nervoza -katastrofa !
Neznam sta uciniti u sledeci utorak imam ponovo termin kod drugog urologa ali nenadam se osim Antibiotika ????
Neznam da li bi mogla biti posledica ovoga sexualni kontakt ili sta drugo ...?
Inace imam 41.god.
Zahvaljujem svima koji bi mi pomogli na bilo koji nacin (savetom )
Da li neko zna za cajeve koji su delotvorni na ovaj problem !!!
fluid
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 14, 2005 8:34 pm

Post od fluid »

vec ima slicanProstata problem

evo kopiram pola mog posta od tada..

...Moj cale , tada je imao 21 god , 2 god nisu mogli da mu ustanove sta mu je dok mu jedan doktor nije rekao da proba za cajem za prostatu .E SLUSAJ SADA TAJ CAJ JE E X T R A ! ZA ONE KOJI BOLUJU OD prostate!
Ti je pancicev caj i ima ga u ja mislim svakoj apoteci . pije se 3 puta dnevno pre jela , a moze i vise puta nije problem . i tako 40 dana. Posle ces da vidis da je situacija bolja:) E sada nisam siguran ,mada mislim da je isti slucaj kao i sada uvin cajem, moze da se pije svaki dan. Valdja je tako i sa ovim....
Odgovori