Interesuje me da li su ove tablete stetne po zdravlje, s obzirom da uticu na nervni sistem? Tablete sluze produzavanju ejakulacije. Na oficijalnom sajtu pise da su prirodne i da ne ostavljaju stetne posledice niti izazivaju zavisnost. E sad da li je to istina ili klasicno hvaljenje preparata u komercijalne svrhe.
"PROLONG film tablete
(tablete u vidu suvog ekstrakta)
SASTAV
Jedna tableta sadrži sledece sastojke:
-Hypericum perforatum (35mg)
-Humuli lupuli (25mg)
-Valeriana off (25mg)
-Pivski kvasac (50mg)
i druge pomocne supstance do mase od 700mg.
DEJSTVO
Prolong tablete vremenom umiruju nervni sistem i na taj nacin sprecavaju prevremenu ejakulaciju (svrsavanje),a takodje mogu biti od pomoci i kod nervne napetosti uoci ili tokom seksualnog odnosa.
Hypericum perforatum deluje kao selektivni inhibitor ponovnog preuzimanja serotonina,koji kao sporedan efekat u tretmanu depresije ima teze dostizanje seksualnog vrhunca i odlaganje ejakulacije tj. svrsavanja.
Humuli lupuli deluje umirujuce na zivce i na taj nacin stisava polnu nadrazenost.
Valeriana off moze biti od koristi u saniranju napetosti i anksioznosti nakon stresa.
Pivski kvasac sadrzi kompleks vitamina B koji igraju znacajnu ulogu u radu nervnog sistema.
INDIKACIJE
Prevremena ejakulacija tj. svrsavanje i nemogućnost da se zadovolji partnerka.
DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE
Preporucena upotreba Prolong tableta je jedna tableta dva puta dnevno pre jela sa dosta tecnosti.Pre seksualnog odnosa uzeti dodatno jednu tabletu sat vremena ranije.Takodje se preporucuje redovna upotreba Prolong tableta tokom tri meseca.
NEŽELJENA DEJSTVA
Prolong tablete su napravljene u potpunosti od prirodnih sastojaka.
Nezeljena dejstva ili nuspojave nisu do sada uoceni ili ne postoje.
Osobe koje koriste antidepresive mogu konsultovati lekara pre upotrebe.
NAČIN ČUVANJA
Zatvorenu kutiju cuvati na tamnom i suvom mestu,na sobnoj temperaturi.
Ne izlagati direktno suncevoj svetlosti.
ROK UPOTREBE
Označen na originalnom pakovanju.
PAKOVANJE
Pakovanje sadrzi 30 film tableta."
Copy/paste sa njihovog site-a. Dakle, da li mogu stetiti zdravlju?
Unapred zahvalan.
Prolong tablete
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Prolong tablete
Moguce je da ako su stvarno od prirodnih sastojaka nisu stetne za zdravlje.
Pise da nema nezeljenih efekata ili nisu poznati. To sam nasao i ovde http://www.pp-pharm.com/prolong.html
Ne verujem da je to napisano samo da bi se bolje prodavalo, jer ipak je to uputsvo za upotrebu
Pise da nema nezeljenih efekata ili nisu poznati. To sam nasao i ovde http://www.pp-pharm.com/prolong.html
Ne verujem da je to napisano samo da bi se bolje prodavalo, jer ipak je to uputsvo za upotrebu
Mene takodje zanima nesto vise o ovim tabletama. Da li neko moze da kaze nesto vise...?
"Hypericum perforatum deluje kao selektivni inhibitor ponovnog preuzimanja serotonina,koji kao sporedan efekat u tretmanu depresije ima teze dostizanje seksualnog vrhunca i odlaganje ejakulacije tj. svrsavanja." Ali isto tako moze dovesti do gubitka seksualne zelje i erektilne disfunkcije
Tako da oni ne lazu, ako ne moze da vam se digne, ne mozete ni da svrsite, u tome je poenta
ne preporucujem nikom

Tako da oni ne lazu, ako ne moze da vam se digne, ne mozete ni da svrsite, u tome je poenta

Ja koristim prolong tablete vec dva meseca i zadovoljan sam rezultatima. Trajanje odnosa se povecalo a deseilo mi se i da devojka svrsi pre mene. Jos ako uradim "rucni rad" 15-20 minuta pre odnosa...