problemi sa erekcijom
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
problemi sa erekcijom
Imam 33 godine i ozenjen vec 8 god. pojavio mi se jedan problem od pre nekih mesec dana u pocetku sam imao peckanja prilikom mokrenja i povremeno problem sa erekcijom problem sa mokrenjem je prestao posle 10 dana ali sa erekcijom je jos gore i juce je dostigao vrhunac jednostavno nece da se digne i kad se digne to nije ono pravo i posle samo minut dva on spadne. Ali usvemu tome me cudi da kada odgledam neki video klip na internetu posle samo nekoliko minuta on se digne pa me zanima jel to zdravstveni problem ili problem psihicke prirode. i da dodam da sam problem sa erkcijom imao i ranije ali samo prilikom drugog pokusaja u tim slucajevima mi je trebalo izmecu sat i dva da bi mi se digao.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Najbolje bi bilo da odes i uradis briseve uretre na bakterije,cisto da vidis odakle peckanje,jer to moze da bude povezano.
E sad,to spontano dizanje na stimulaciju,to je dobro...ali ovi pregledi,tako se pocinje sa ispitivanjem i pronalazenjem uzroka lose potencije.
E sad,to spontano dizanje na stimulaciju,to je dobro...ali ovi pregledi,tako se pocinje sa ispitivanjem i pronalazenjem uzroka lose potencije.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.